Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg
Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg

Mary Rose - kaffe med hela bönor Costa Rica San Rafael specialitet 1 kg

  • Costa Rica San Rafael-kaffet kännetecknas av en lätt märkbar syra och en behaglig, krämig kropp. Doften och smaken har toner av körsbär, plommon, mandel och choklad.
Storlek
427,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet427,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 1154.05 pts.

Mary Rose - ett kaffe som passar alla smaker!

Mary Rose-kaffet kommer från de bästa plantagerna i världen, däribland Brasilien, världens största kaffeproducent, samt Colombia, Mexiko, Indien, Costa Rica, Uganda med flera. Tack vare Mary Roses samarbete med små entreprenörer har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas utan vatten, i solen eller i en våt process - med vatten, under vilken de råa kaffebönorna fermenteras. Bönorna rostas i ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Detta gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Helbönor kaffe Mary Rose Costa Rica San Rafael

Plantagerna där kaffeplantorna växer, från vilka Mary Rose Costa Rica San Rafael-kaffet produceras, ligger i området kring två städer, San Marcos och San Pablo, i Tarrazú-regionen, söder om Costa Ricas huvudstad San José. Det pittoreska området, som sträcker sig över Valle Central, omges av höga bergstoppar. På sluttningarna odlas kaffe på höjder upp till 2 000 meter över havet. De första plantagerna anlades här i slutet av 1800-talet, och idag är de kända över hela världen. Kaffebönornas utmärkta kvalitet beror på gynnsamma klimatiska och geografiska förhållanden - närheten till Stillahavskusten, det tropiska, varma och fuktiga klimatet och den mycket bördiga vulkaniska jorden - Andosol.

Mogna kaffebär väljs ut och genomgår en särskild behandling som innebär att de jäses och fruktköttet avlägsnas. Därefter torkas de och förpackas inför resan utomlands. De råa kaffebönorna går till rosteriet där de rostas i en innovativ och mångsidig omniroast-grad. Kaffe från Costa Rica San Rafael-bönor kännetecknas av en lätt märkbar syra och en behaglig, krämig kropp. Doften och smaken har inslag av körsbär, plommon, mandel och choklad.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Sort: Catuai, Caturra

Bearbetning: våt/tvättad

Region: San Marcos och San Pablo, Tarrazú, Costa Rica

Höjd över havet: ca 1200-2000 meter över havet

SCAA-poäng: 84,25, specialitet

Bönornas kvalitet: strikt hård böna (SHB EP), specialitet

Rostning: omniroast

Sensorisk profil (smak och arom): körsbär, plommon, mandel, choklad

Syra: hyfsad

Fyllighet: krämig (fyllig)


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 1000 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Costa Rica: Costa Rica

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose Costa Rica San Rafael - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spiscafeteria eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkterna är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på miljöhänsyn och anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Rose kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer upp på lokala plantager som drivs av små entreprenörer i olika regioner i världen. Från de soltorkade bären utvinns de gröna, råa kaffebönorna som sedan ger sig ut på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665802618
Producentkod
5904665802618
Nettovikt
1000g
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel