Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g

Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Mogiana premium 400 g

  • Kaffebönan Mary Rose Mogiana växer i Mogiana-regionen i Brasilien, som ligger i den nordöstra delen av delstaten São Paulo. Bryggningen kännetecknas av en lätt sötma i smak och arom, med delikata toner av hasselnöt, choklad och mjölk.
Storlek
156,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet390,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 421.62 pts.

Spara genom att köpa mer

Mary Rose presentförpackning kaffe + fransk press

Mary Rose presentförpackning kaffe + fransk press

516,00 Sk inkl. moms/1st.Ordinarie pris: 618,00 Sk inkl. moms/1st.-%
Se uppsättningen

Mary Rose - ett brasilianskt kaffe som passar alla smaklökar!

Brasilien, där Mary Rose-kaffet kommer ifrån, är rankat som nummer ett i världen när det gäller kaffeproducenter. Där produceras 3,5 miljoner ton kaffe varje år! Tack vare Mary Roses samarbete med en liten brasiliansk entreprenör har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas i solen utan användning av vatten. De rostas på ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Det gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Kaffe av hela bönor Mary Rose Mogiana

Kaffebönan Mary Rose Mog iana växer i Mogiana-regionen i Brasilien, som ligger i den nordöstra delen av delstaten São Paulo. Kaffeodlingen sker på en höjd av cirka 900-1000 meter över havet, vilket har stor betydelse för bönornas smak och konsistens - de är ljusa, mjukare och mer porösa och har mindre syra. Mogiana-kaffebönorna är stora och sorteras 17/18. Det är en blandning av tre sorters bönor: Bourbon, Catuai och Mundo Novo. Bryggningen kännetecknas av en lätt sötma i smak och arom, med fina toner av hasselnöt, choklad och mjölk.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Sort: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Bearbetning: naturlig

Region: Mogiana, São Paulo

Höjd över havet: ca 900-1000 meter över havet

SCAA-skala: premium

Betyg: 17/18

Bönor kvalitet: strikt mjuka bönor, specialitet

Rostning: omniroast

Smak och doft: rostade hasselnötter, choklad, mjölkaktig

Syra: lätt


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 400 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Brasilien: Brasilien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose Mogiana - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spishäll eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Roses produkter är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Rose kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer på brasilianska plantager. Kaffefrukterna handplockas av plantageägarna och väljs noggrant ut. Från de soltorkade bären extraheras de gröna, råa kaffebönorna som ger sig av på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665802250
Producentkod
5904665802250
Nettovikt
400 g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel