Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Guayusa Pachamama Terere 100 g
Specialerbjudande Okazja

Guayusa Pachamama Terere 100 g

  • Guayusa Pachamama Terere är en blandning som passar utmärkt som bas i en kall dryck. Det är det bästa sättet att överleva varma sommardagar!
Nettovikt
Storlek
137,00 Sk(Rabatt 30%)
96,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet960,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 259.46 pts.

Ilex Guayusa

Ilex guayusa är en mindre känd kusin till ilex paraguariensis känd som yerba mate. Växten tillhör familjen järneksträd. I århundraden har bladen använts av stammar i Amazonas för att framställa stimulerande infusioner. Traditionellt drack indianerna guayusa före jakt eller under religiösa ceremonier. På senare år har guayusa blivit alltmer populär utanför sitt ursprungsområde. Pachamama är en av pionjärerna inom guayusa-te och erbjuder endast ekologiskt certifierade produkter. Det innebär att det produceras under strikt kontrollerade förhållanden utan användning av bekämpningsmedel och kemikalier. Det kommer att vara ett perfekt val för dem som bryr sig om sin hälsa!

Guayusa Pachamama Terere - ekologiskt guayusa-te med guarana

Pachamama Terere är en perfekt kombination av ekologisk ecuadoriansk ilex guayusa med växtbaserade tillsatser från ekologiskt jordbruk. Den första är citrongräs. Dess lätt syrliga arom harmonierar perfekt med järnek och förstärker de naturliga egenskaperna hos infusionen. Det hela kompletteras med mynta , som ger en uppfriskande ton till blandningen. Pachamama Terere kännetecknas av perfekt utvalda ingredienser i balanserade proportioner. Dess fräscha karaktär gör att vi rekommenderar den främst i kyld form. Den gåtfulla termen "terere" syftar på detta. Traditionellt är det så kallt bryggt mate-te kallas. Infusionen blir ett hälsosamt alternativ till energidrycker eller kaffe. Pachamama Terere är en stark stimulant och smakar bra, både i sin traditionella form och med tillsats av örter, juice eller frukt.

Guayusa Pachamama Terere och dess egenskaper

  • Stor stimulerande effekt. Varje kopp guayusa-te innehåller upp till 3 % rent koffein, vilket gör det till en av de mest energigivande drycker som finns!
  • I den ecuadorianska och peruanska indiankulturen anses guayusa kunna påverka upplevelsen av klardrömmar.

Guayusa Pachamama Terere - beredning av en infusion

Det finns två sätt att förbereda guayusa teinfusion:

  • Lägg 2-4 matskedar guayusa i en 200-300 ml kopp. Tillsätt kokande vatten.
  • Infusionen
  • är klar på cirka 5 minuter.
  • Lägg 3-4 matskedar guayusa i en skål med kokande vatten (cirka 500 ml). Infusionen är klar efter 2-3 minuters kokning.

Tack vare sin delikata smak passar guayusa perfekt tillsammans med frukt, juice, socker och örter, inklusive yerba mate. Den kan serveras både varm och kall.

Guayusa Pachamama - ingredienser:

ekologisk ilex guayusa, ekologiskt citrongräs, ekologisk mynta, naturliga oljor.

Ytterligare information:

Pachamama guayusa-te är en produkt från ekologiskt jordbruk. Certifikat: PL-EKO-02 (jordbruk utanför EU).

Produkter som innehåller nötter tillverkas på fabriken. Vi gör allt vi kan för att se till att allergener förpackas så snabbt som möjligt. Vi kan dock inte garantera till 100 % att produkten inte innehåller spår av allergener.

Varumärke
Producentkod
5903919010403
Producentkod
5903919010403
Nettovikt
100g
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU).
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel