Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Keramisk kalebass - Carlitos 100 ml
Keramisk kalebass - Carlitos 100 ml
Keramisk kalebass - Carlitos 100 ml
Keramisk kalebass - Carlitos 100 ml

Keramisk kalebass - Carlitos 100 ml

  • "Carlitos" är den yngre och något mindre "brodern" till den populära keramikkalebassen "Carlos" i vår butik, vars design är inspirerad av formen på den traditionella cuia. Detta är den minsta kalebassen i vårt sortiment!
Storlek
116,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 313.51 pts.

"Carlitos" är den yngre och något mindre "brodern" till den populära keramikkalebassen "Carlos" i vår butik. Detta är den minsta kalebassen i vårt sortiment! Den har en kapacitet på bara 100 ml. Kärlets design är inspirerad av formen på cuia, en berömd matero från Brasilien som tillverkas av en urholkad tropisk kalebass. Det noggranna hantverket med keramisk lera av högsta kvalitet säkerställer optimala värmeisolerande egenskaper och hög motståndskraft mot skador. Den ergonomiska formen gör att kärlet ligger bra i handen och att det är bekvämt att sippa på brygden. Mate-kalebassen är mycket lätt att underhålla dagligen, den kräver inga speciella förberedelser och är klar att användas efter skållning med varmt vatten.

Ytterligare information:

Kapacitet: 100 ml

Höjd: ca 10 cm

Diameter: ca 6-7 cm

Material: keramik


En originalprodukt från varumärket Cebador. Besök varumärkets officiella webbplats.

Varumärke
Producentkod
5904665802274
Producentkod
5904665802274
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel