Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg
TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg
TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg
TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg
TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg

TermoColador - matekopp + sil + bombilla - träfärg

 • TermoColador 190 ml (träfärgad) är ett termiskt kärl för yerba mate och andra infusioner. Vi erbjuder den med en bombilla och en specialmonterad sil. Nu kan du bekvämt dricka din favorit yerba mate eller ditt favoritte utan att bombillan täpps igen av kaf
Storlek
426,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 1151.35 pts.

TermoColador är ett termiskt kär l för yerba mate, te och andra infusioner. Vi erbjuder den med en bombilla och en specialmonterad sil. Det till synes gåtfulla konceptet är briljant i sin enkelhet. Från och med nu kan du bekvämt dricka din favorit yerba mate eller te utan kaffesump och problemet med igensatt bombilla. Hur fungerar det? Det är väldigt enkelt. Så här använder du TermoColador:

 1. Skruva loss bombillafilterspetsen.
 2. Sätt en sil på den.
 3. Dra åt de tidigare borttagna filterspetselementen.
 4. Sätt bombilla med skruven på silen i skålen.
 5. Häll på yerba mate/te och häll på vatten.

Som du kommer att se kommer tesumpen inte att falla till botten av pannan utan hamnar i silen. Utrymmet under silen kommer att fyllas med infusion utan tesump som inte kommer att täppa till din bombilla medan du dricker.

Den ursprungliga filtreringsmetoden är inte den enda fördelen med setet. Själva kärlet är baserat på den populära TermoMate som har dubbla rostfria väggar med utmärkta värmeisoleringsegenskaper. Som ett resultat bibehålls den önskade bryggtemperaturen under mycket längre tid. Samtidigt värms den yttre delen av mate upp långsammare, vilket innebär att vi kan ta tag i den med bara händerna utan risk för brännskador. Det är värt att tillägga att tillbehöret har en snygg design, är mycket bekvämt att använda och noggrant tillverkat. Du kommer säkert att bli nöjd!

 • Delar av setet: mate, bombilla, sil
 • Färg: trä(träfärgat rostfritt stål)
 • Kapacitet: 190 ml
 • Material: rostfritt stål Rostfritt stål
 • Tillverkare: Cebador
 • Ytterligare information: Skölj med kokande vatten före första användning.
Varumärke
Producentkod
5904665814574
Producentkod
5904665814574
Formulär
no. 1
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel