Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g
Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g

Vivarini - Tranbär (torkade) 250 g

  • Tranbär är inte bara läckra, utan också härliga i sin rikedom. När de torkas blir de söta med en delikat syrlig ton. De är perfekta som snacks, som ingrediens i olika rätter och som tillsats i infusioner.
Nettovikt
Storlek
115,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet460,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 310.81 pts.

Tranbär är inte bara läckra utan också förtjusande i sin rikedom. Den råa frukten innehåller antocyaniner, som ger den en syrlig, syrlig smak. När de torkas blir de söta med en delikat syrlig ton. De är perfekta som ett självständigt mellanmål mellan måltiderna och ersätter sötsaker. De passar utmärkt till örtbaserade infusioner, te och yerba mate. De är också ett utmärkt tillskott till kakor, desserter, såser, sallader eller andra rätter. Torkade tranbär har många användningsområden!

Ytterligare information:

Ingredienser: 54% tranbär, socker, solrosolja

Nettovikt: 250 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kanada: Kanada

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Torkade tranbär - hur och med vad ska man äta?

På grund av förekomsten av antocyaniner har råa tranbär en mycket syrlig och syrlig smak. Det är därför vi erbjuder dem i torkad form, med tillsats av socker och naturlig vegetabilisk olja. Den syrliga smaken neutraliseras på lämpligt sätt och frukten är lämplig både för direkt konsumtion och som tillsats i rätter och desserter. De är särskilt goda som ingrediens i havregryn eller müsli. Vissa berikar sina teblandningar eller yerba mate med tranbär. Som du kan se är användningsområdena många!


Näringsvärde per 100 g:

Energi: 1411kJ/337kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
0.37g,
0.05g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
83.5g,
68.7g;
Fiber: 4.3g;
Protein: 0g;
Salt: 0.01g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919012360
Producentkod
5903919012360
Nettovikt
250g
Varumärke
Vivarini
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel