Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Paranötter 250 g
Vivarini - Paranötter 250 g
Vivarini - Paranötter 250 g
Vivarini - Paranötter 250 g
Vivarini - Paranötter 250 g

Vivarini - Paranötter 250 g

  • Paranötter, även kända som "brasilianskt guld", är en av de mest uppskattade nötterna i världen. Deras delikata konsistens och aromatiska, smöriga karaktär kommer bokstavligen att förföra dina smaklökar!
Nettovikt
Storlek
160,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet640,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 432.43 pts.

Paranötter, även kända som "brasilianskt guld", är en av de mest uppskattade nötterna i världen. Den enorma populariteten beror på deras utmärkta smak och näringsvärde. Deras delikata konsistens och aromatiska, smöriga karaktär kommer att förföra dina smaklökar!

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% paranötter

Nettovikt: 250 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Bolivia: Bolivia

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Paranötter - hur och med vad ska man äta?

Den utsökta, krämiga smaken av paranötter gör dem idealiska för direkt konsumtion som ett hälsosamt mellanmål. Samtidigt har de ett antal intressanta kulinariska användningsområden. De är ett utmärkt tillskott till frukostar, t.ex. havregryn eller müsli. De smakar utmärkt i kakor och bakverk, och till och med i sallader (både söta och salta) eller huvudrätter. Blandade, å andra sidan, får de konsistensen av en fin kräm, perfekt för desserter och smörgåsar. Som du kan se finns det många sätt att använda dem i köket. Välj det som passar dig bäst och njut av de värdefulla egenskaperna hos paranötter utan några begränsningar!


Näringsvärde per 100 g:

Energi: 2894kJ/689kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
66.4g,
15.1g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
4.8g,
2.3g;
Protein: 14.3g;
Salt: 0.01g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919012353
Producentkod
5903919012353
Nettovikt
250g
Varumärke
Vivarini
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel