Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Keramisk Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

Keramisk Guampa "Felipe" - ok. 200 ml

  • Felipe 200 ml är ett keramikkärl för yerba mate. Dess karakteristiska form är inspirerad av guampa, en traditionell maträtt gjord på horn från nötkreatur som var populär bland gauchos
Storlek
117,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 316.22 pts.

" Felipe " är en keramisk yerba mate-skål. Dess karakteristiska form är inspirerad av guampa, en traditionell skål gjord av horn från nötkreatur, som är populär bland Gauchos, dvs. argentinska cowboys. Den solida konstruktionen av högkvalitativ keramisk lera ger hög motståndskraft mot skador och garanterar optimala värmeisoleringsegenskaper. Den eleganta designen går hand i hand med användarvänligheten. Kärlet är mycket praktiskt och väcker samtidigt intresse med sitt intressanta utseende. Det är också mycket lätt att underhålla på daglig basis. I motsats till träkompis kräver "Felipe" guampa ingen speciell förberedelse och är redo att användas omedelbart efter skållning med varmt vatten.

Information om produkten:

Kapacitet : ca 200 ml

Höjd : 14 cm

Diameter vid basen : 5 cm

Diameter vid toppen : 6 cm

Originalprodukt från Cebador . Besök den officiella webbplatsen för varumärket

Producentkod
5903919011059
Producentkod
5903919011059
Varumärke
Cebador
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel