Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g
Guayusa Pachamama Energia 25g

Guayusa Pachamama Energia 25g

  • Letar du efter stimulans? Guayusa Pachamama Energia är det bästa alternativet!
Nettovikt
Storlek
41,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 640,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 110.81 pts.

Ilex guayusa är en art av järnek som kommer från samma familj som yerba mate. Även om växten inte är välkänd ännu, kommer den säkert att få den berömmelse den förtjänar snart! Guayusa-infusionen innehåller många hälsosamma ingredienser . Dessutom har den en koffeinkoncentration över genomsnittet och har en underbar mjuk smak. Guayusa har varit en viktig del av den ecuadorianska och peruanska inhemska kulturen i århundraden. Den är oersättlig under större fysiska och mentala ansträngningar, till exempel under jakt eller under religiösa fester. Det är först på senare tid som guayusa har börjat uppmärksammas av icke-sydamerikanska konsumenter. Varumärket Pachamama är en pionjärprodukt i sin kategori på vår marknad. Namnet "Pachamama" syftar på namnet på inkagudinnan, beskyddare av den sydamerikanska faunan och floran.

Guayusa Pachamama Energia

Pachamama Energia kombinerar den ursprungliga ecuadorianska guayusa med en starkt energigivande tillsats av guarana . Den berömda sydamerikanska frukten innehåller mycket koffein. I kombination med den stimulerande kraften hos Ilex guayusa får vi en utmärkt källa till naturlig kraft. Infusionen blir ett hälsosamt alternativ till energidrycker eller kaffe. Den balanserade kompositionen kompletteras av citrongräs . Dess friska och lite bittra smak är ett utmärkt komplement till en lite torr helhet. Pachamama Energia-infusionen kan serveras både varm och kall med tillsats av juice, frukt eller örter.

Metod för beredning

Det finns två sätt att tillaga guayusa :

  • Lägg 2-4 teskedar guayusa i en 200-300 ml skål. Tillsätt kokande vatten. Vi kan njuta av infusionen efter cirka 5 minuters beredning.
  • Lägg 2-4 matskedar guayusa i kokande vatten (ca 500 ml). Vi lagar det i cirka 3 minuter och häller det i drickplattor.

Den delikata grönsakssmaken hos guayusa ilex gör infusionen utmärkt med tillsats av juice, frukt eller socker. Vi kan också prova att blanda den med andra örter utöver själva yerba mate. frukt, juice, socker och andra örter, inklusive yerba mate. Drycken kan serveras både varm och kall.

Ingredienser:

87,7% * ilex guayusa, 10% * silt *, 1% * guarana, naturliga oljor.

* produkter från ekologiskt jordbruk

Ytterligare information:

Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU)

Ytterligare information:

Nettovikt : 25 g

Tillverkad för : Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland : Ecuador

Beredningsmetod : häll kokande vatten.

Kan innehålla jordnötter

Varumärke
Producentkod
5902701427535
Producentkod
5902701427535
Nettovikt
25g
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU).
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel