Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Kanel (mald) 100 g
Vivarini - Kanel (mald) 100 g
Vivarini - Kanel (mald) 100 g
Vivarini - Kanel (mald) 100 g

Vivarini - Kanel (mald) 100 g

  • Kanel, den malda barken från kanelträdet, har använts i århundraden i matlagning, naturmedicin och kosmetika. Dess extraordinära smak och värdefulla egenskaper har varit kända sedan urminnes tider.
Nettovikt
Storlek
101,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 010,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 272.97 pts.

Kanel, den malda barken från kanelträdet, har använts i århundraden i matlagning, naturmedicin och kosmetika. Dess extraordinära smak och värdefulla egenskaper har varit kända för människan sedan urminnes tider. Med sin kryddiga smak och arom passar kanel som tillsats i en mängd olika rätter, desserter och infusioner - örter, te och yerba mate.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% mald kanel

Nettovikt: 100 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Indonesien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Vad kan kanel användas till?

Kanel är en krydda som är värd att ha i köket. Den ger kryddighet och en behaglig, kryddig ton. Den kan tillsättas i bakverk, särskilt pepparkakor, och fungerar också bra som tillsats till söta desserter och till och med torra rätter. När den tillsätts i örtbaserade infusioner, te eller yerba mate, värmer den och nyper behagligt i gommen.


Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5904665810569
Producentkod
5904665810569
Nettovikt
100g
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel