Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg
Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg

Vivarini - Gojibär (torkade) 1 kg

  • Gojibär klassificeras som "superfoods". De används i köket som en ingrediens i hälsosamma rätter. De fungerar också bra som tillsats till infusioner.
Nettovikt
Storlek
357,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet357,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 964.86 pts.

Gojibär kommer ursprungligen från Asien, där de har varit en viktig del av traditionell naturmedicin i århundraden. I Kina anses de vara nyckeln till ett långt liv. Ett antal fördelar gör gojibär till en av de så kallade "superfoods". Fruktens lite syrliga smak påminner om tranbär. Gojibär har hittat sin väg in i köket som en ingrediens i hälsosamma desserter, kakor och andra snacks. De fungerar också bra som tillsats i infusioner. De finns ofta i blandningar av exotiska teer och förekommer också i sällskap med stimulerande yerba mate.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% torkade gojibär

Nettovikt: 1000 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Torkade gojibär - hur och med vad ska man äta?

Förutom alla värdefulla näringsämnen är en av de största fördelarna med gojibär deras breda kulinariska användningsområde, tack vare vilket de enkelt kan införlivas i vår dagliga meny. De är särskilt lämpliga som ingrediens i olika sorters havregryn och müsli, samt som tillsats i kakor, cheesecakes eller bakverk. Vi kan använda dem för att berika juicer och andra kalla drycker, samt i sofistikerade te- eller yerba mate-kompositioner. I var och en av dessa presentationer visar gojibär ett något annorlunda, men lika utsökt och aromatiskt ansikte!


Näringsvärde per 100 g:

Energi: 1441kJ/343kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
0.4g,
0g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
64g,
45.6g;
Protein: 14.3g;
Salt: 0.75g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5902701429706
Producentkod
5902701429706
Nettovikt
1000g
Varumärke
Vivarini
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel