Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Vildros - Nypon 50g
Vivarini - Vildros - Nypon 50g
Vivarini - Vildros - Nypon 50g
Vivarini - Vildros - Nypon 50g

Vivarini - Vildros - Nypon 50g

  • Nypon är en riktig skattkista av smak och arom. Tack vare sin delikat söta och samtidigt syrliga smak används de ofta som tillsats i infusioner och maträtter.
Nettovikt
Storlek
96,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 920,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 259.46 pts.

Vildrosen är en vanlig växt som finns i nästan alla länder i och utanför Europa. Det är en liten buske i rosfamiljen som har karakteristiska ljusrosa blommor och klarröda frukter. Det är frukten som är den mest värdefulla delen av växten. De är en riktig skattkista av smak och arom och har många fördelar. De var populära inom naturlig örtmedicin redan under medeltiden. De användes som bas för infusioner, tinkturer och sirap. Tack vare sin delikat söta, men ändå syrliga smak används de ofta som tillsats i te, örtinfusioner och yerba mate, samt som ingrediens i bakverk och maträtter.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% torkade nypon

Nettovikt: 50 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Ukraina: Ukraina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Vad kan du använda vildros - nypon till?

  • Infusion: torkade nypon kan användas som bas för en infusion eller tillsättas i te, örter eller yerba mate. För att förbereda en infusion, häll kokande vatten över 1 tesked torkade nypon (ca 200 ml) och låt dra under lock i ca 10 minuter.
  • Livsmedelsingrediens: torkade nypon kan användas i en mängd olika recept. De kan användas som bas för sylt, sirap eller tinktur. De kan också användas som tillsats i kakor, havregryn, pudding, smoothies eller sallader. Det är lämpligt att blötlägga dem i kallt vatten i förväg och låta dem stå över natten eller hälla kokande vatten över dem och vänta i cirka 30 minuter. Torkade nypon kan också malas och användas som krydda i mat.

Näringsvärde per 100 g:

Energi: 1077kJ/260kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
2.01g,
0.2g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
82.1g,
19.1g;
Fiber: 52.2g;
Protein: 4.4g;
Salt: 0.01g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5902701425814
Producentkod
5902701425814
Nettovikt
50g [swe]
Varumärke
Vivarini
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel