Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g
Vivarini - Cistus 30g

Vivarini - Cistus 30g

  • Cistus är en aromatisk ört med många egenskaper som passar perfekt som aromatisk tillsats i teer, yerba mate eller som en fristående infusion.
Nettovikt
Storlek
66,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet2 200,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 178.38 pts.

Cistus, även känd som stenros, är en buske som härstammar från södra Europa. Den växer i områden som kännetecknas av låg luftfuktighet. Växten har använts i traditionell örtmedicin i århundraden. Den fungerar bra som ett aromatiskt tillskott till teer, yerba mate eller som en fristående infusion.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% cistus

Nettovikt: 30 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Turkiet

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Cistus - hur förbereder man en infusion?

Häll ca 250 ml kokande vatten över 1 tesked cistus. Låt dra övertäckt i ca 3-5 minuter. För smak kan en matsked honung eller en citronskiva läggas till örtinfusionen. Rockrose kan också tillsättas i te, örtinfusion eller yerba mate.


Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919018317
Producentkod
5903919018317
Nettovikt
30g
Varumärke
Vivarini
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel