Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg
Vivarini - Pepparmynta 1 kg

Vivarini - Pepparmynta 1 kg

  • Pepparmynta är en av de mest kända och uppskattade sorterna av mynta. Den ger en behaglig, intensiv ton av uppfriskning till alla drycker och maträtter.
Nettovikt
Storlek
257,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet257,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 694.59 pts.

Pepparmynta är en av de mest kända och uppskattade sorterna av mynta. Tack vare sin enkla odling, många kulinariska användningsområden och värdefulla egenskaper är örten extremt populär. Redan för hundratusentals år sedan användes den inte bara i det kulinariska utan också i naturlig örtmedicin. Tillsatsen av pepparmynta ger en behaglig, intensiv ton av förfriskning till alla drycker eller rätter.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% torkad pepparmynta

Nettovikt: 1000 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Egypten Egypten

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Vad kan du använda pepparmynta till?

  • Infusion: pepparmynta kan användas som bas för en infusion eller tillsättas i te, örter eller yerba mate. För att förbereda en infusion, häll kokande vatten över 1-2 teskedar torkad pepparmynta (ca 200 ml) och låt dra i ca 10 minuter.
  • Livsmedelsingrediens: torkade pepparmyntsblad kan användas i en mängd olika recept, som krydda för grillat kött, fisk, rätter med grönsaker, ris eller gryn, och är ett utmärkt tillskott till sallader och såser.

Varför ska man välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5904665807682
Producentkod
5904665807682
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel