Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g

Mary Rose - kaffe med hela bönor Brasilien Cerrado premium 200 g

  • Kaffebönan Mary Rose Cerrado växer i Cerrado-regionen i Brasilien, som ligger i den sydvästra delen av delstaten Minas Gerais. Brygden kännetecknas av fruktiga toner, rostade nötter och choklad.
Storlek
124,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet620,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 335.14 pts.

Mary Rose - ett brasilianskt kaffe som passar alla smaklökar!

Brasilien, där Mary Rose-kaffet kommer ifrån, är rankat som nummer ett i världen när det gäller kaffeproducenter. Där produceras 3,5 miljoner ton kaffe varje år! Tack vare Mary Roses samarbete med en liten brasiliansk entreprenör har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter (SSFC - Strictly Soft Fine Cup) på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas i solen utan användning av vatten. De rostas på ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Det gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Kaffe med hela bönor Mary Rose Cerrado

Mary Rose Cerrado-kaffebönan växer i Cerrado-regionen i Brasilien, som ligger i den sydvästra delen av delstaten Minas Gerais. Detta är en av de viktigaste kaffeodlingsregionerna i Brasilien. Här finns ca 3.600 kaffeproducenter med odlingar på ca 140.000 hektar. I det halvfuktiga tropiska klimatet i regionen varierar den genomsnittliga lufttemperaturen mellan 20-26°C. Kaffeodlingarna sker på en höjd av ca 900-1250 meter över havet, vilket har stor betydelse för bönornas smak och konsistens - de är ljusa, mjukare och mer porösa, med en lätt syrlighet. Cerrado-kaffebönorna är stora, sorterade 17/18 och det är en blandning av tre sorters bönor: Bourbon, Catuai och Mundo Novo. Brygden kännetecknas av fruktiga toner, rostade nötter och choklad.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Sort: Bourbon, Catuai, Mundo Novo

Bearbetning: naturlig

Region: Cerrado, Minas Gerais

Höjd över havet: ca 900-1250 meter över havet

SCAA-skala: premium

Betyg: 17/18

Bönor kvalitet: strikt mjuka bönor, specialitet

Rostning: omniroast

Smak och doft: citron, rostad mandel, choklad

Syra: hyfsad


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 200 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Brasilien: Brasilien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose Cerrado - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spishäll eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Roses produkter är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Rose kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer på brasilianska plantager. Kaffefrukterna handplockas av plantageägarna och väljs noggrant ut. Från de soltorkade bären extraheras de gröna, råa kaffebönorna som ger sig av på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665807033
Producentkod
5904665807033
Nettovikt
200g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel