Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g

Mary Rose - kaffe med hela bönor Colombia Medellin premium 200 g

  • Det colombianska Mary Rose-kaffet kännetecknas av en söt och syrlig smak med fina inslag av karamell, choklad, röda vinbär och apelsin.
Storlek
146,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet730,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 394.59 pts.

Mary Rose - ett kaffe som passar alla smaker!

Mary Rose-kaffet kommer från de bästa plantagerna i världen, däribland Brasilien, världens största kaffeproducent, samt Colombia, Mexiko, Indien, Costa Rica, Uganda med flera. Tack vare Mary Roses samarbete med små entreprenörer har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas utan vatten, i solen eller i en våt process - med vatten, under vilken de råa kaffebönorna fermenteras. Bönorna rostas i ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Detta gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Hela bönor kaffe Mary Rose Colombia Excelso Medellin

"Colombianskt guld" - så beskrivs kaffe i detta land, och det är inte en överdrift. Efter Brasilien ligger Colombia på andra plats i världsrankingen av Arabica-producenter. Colombianskt kaffe är känt för sin höga kvalitet och de bästa bönorna, som den svarta drycken är gjord av, växer i det subtropiska klimatet runt staden Medellín.

Den bergiga terrängen i hjärtat av Anderna, rik på bördiga jordar av vulkaniskt ursprung, rätt mängd solsken tack vare en höjd på 1100-1500 meter över havet och ett fuktigt och svalt klimat på grund av närheten till ekvatorn och förekomsten av monsunvindar - alla dessa faktorer påverkar perfekt kvaliteten på de bönor som ingår i ett paket Mary Rose Colombia Excelso Medellin-kaffe. De stora bönorna, som kallas "Excelso", genomgår en "våt" bearbetning, vilket också har en betydande inverkan på deras kvalitet, konsistens och i slutändan smaken på brygden. Det colombianska Mary Rose-kaffet kännetecknas av en sötsyrlig smak med fina inslag av karamell, choklad, röda vinbär och apelsin.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Sort: Bourbon, Caturra, Typica

Bearbetning: våt/tvättad

Region: Medellin, Colombia

Höjd över havet: ca 1100-1500 meter över havet

SCAA-betyg: premium

Betyg: Excelso 15/16

Kvalitet på bönor: EP, specialitet

Rostning: omniroast

Sensorisk profil (smak och doft): röda vinbär, apelsin, karamell, choklad

Syra: medelhög

Kropp: medelstor


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 200 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Colombia: Colombia

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose Colombia Excelso Medellin - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spishäll eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkterna är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på miljöhänsyn och anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Roses kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer upp på lokala plantager som drivs av små entreprenörer i olika regioner i världen. Från de soltorkade bären utvinns de gröna, råa kaffebönorna som sedan ger sig ut på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665806968
Producentkod
5904665806968
Nettovikt
200g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel