Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
CBSe Silueta Naranja 0,5kg
Specialerbjudande Okazja

CBSe Silueta Naranja 0,5kg

  • CBSe Silueta Naranja 0,5 kg 500 g är argentinsk yerba mate med apelsinsmak. Den kännetecknas av en lätt uppfriskande smak och en citrusdoft. Det är en perfekt stimulant.
Storlek
81,00 Sk(Rabatt 23%)
62,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet124,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 132.43 pts.

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE:

Formeln har utvecklats av den i Sydamerika välkände Dr. Alberto Cormillot och produceras på den argentinska plantagen Santa Ana. Den delikata smaken av elaborada har kompletterats med en behaglig, naturlig apelsinsmak. Kompositionen imponerar med sitt breda urval av ingredienser. Den innehåller poleo, nypon och fänkål, mynta, citronverbena, boldo, havsalger. Producenten informerar också om innehållet av zink och B-vitaminer som B1, B2, B5, B6, B9, B12. Våra kunder påpekar ofta att Silueta Naranja är en av de godaste sorterna av fruktmate-te. Det fungerar utmärkt i traditionell bryggning. Det är en utmärkt grund för att förbereda terere med varmt väder.

INGREDIENSER FÖR YERBA MATE-TE:

Finskurna blad, kvistar och lite damm (yerba mate), naturlig apelsinarom, poleo, nypon, fänkål, mynta, citronverbena, boldo, havsalger, zink.

SMAK AV YERBA MATE-TE:

Bitter smak och rökig arom är mycket subtila. Apelsinaromen är intensiv och långvarig. Växtbaserade ingredienser garanterar harmoni och gör blandningen mycket uppfriskande.

YTTERLIGARE INFORMATION:

Silueta Naranja ingår i serien CBSe-produkter som utvecklats enligt recepten från den i Sydamerika berömda dietisten Alberto Cormillot. Perfekt för nybörjare som gillar mat och apelsiner.

Varumärke
Producentkod
7790710334641
Producentkod
7790710334641
Nettovikt
500g
Mängden damm i yerba mate
medelhög mängd damm
Bitterhet av yerba mate
balanserad yerba mate, med märkbar bitterhet (3/5)
Styrka av yerba mate
medelhög stimulans (3/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel