Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g
Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g

Mary Rose - Yerbatea Rooibos Pear - 50 g

  • Mary Rose Rooibos Pear kombinerar smaken av färsk, brasiliansk yerba mate och delikat rooibos, med en lätt honungssmak. Blandningens saftighet förstärks av tillsatsen av torkade frukter som päron och äpple.
Storlek
82,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 640,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 221.62 pts.

Står du inför det eviga dilemmat: te eller yerba mate? Vi har en lösning på det - yerbatea! Det vill säga en kombination av yerba mate och te!

Mary Rose Rooibos Pear kombinerar smaken av färsk, brasiliansk grön yerba mate och delikat rooibos, med en lätt honungssmak. Även om rooibos egentligen inte är ett te - det kommer inte från teplantan Camellia sinensis - jämställs det ofta med te och kallas till och med rött te av vissa. Detta beror på rooibosbladens röda färg, som här kombineras med Ilex paraguariensis livfulla gröna färg, vilket ger en mycket intressant och färgstark komposition. Blandningens saftighet förstärks genom tillsatsen av torkade frukter som päron och äpple, och det hela avrundas med en lätt örtig ton tack vare tillsatsen av kamomill och ringblomsblad. Kombinationen av yerba mate och te har en något svagare stimulerande effekt än "fullstor" yerba mate. Dessutom är rooibos känt för att vara koffeinfritt. Yerbatea är därför idealisk för nybörjare som ännu inte känner till den stimulerande kraften hos yerba mate.

Ytterligare information:

Ingredienser: 63,2% yerba mate grön, 30% rooibos superior, 2,5% torkat päron, 1,9% torkat äpple, kamomill, ringblomsblad, arom

Nettovikt: 50 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Brasilien: Brasilien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Hur man förbereder Mary Rose Rooibos Pear yerbatea?

Precis som yerba mate - med hjälp av en matekalebass och en bombilla. Fyll kalebassen med torr yerbatea till ca 1/3 av dess volym, häll på vatten med en temperatur på max 80°C och drick genom bombillan. Du kan också brygga yerbatea på samma sätt som vanligt te - i en mugg, utan bombilla, men med en infusör för att filtrera bort de ganska fina fragmenten av torkad yerbatea.

Mary Rose Yerbatea - en överraskande kombination av brasiliansk yerba mate och te!

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste teerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, samt det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner, som stimulerar din gom med sina unika smaker. Mary Rose har också något för dig som inte kan bestämma dig för vad du tycker bäst om - te eller yerba mate? Lösningen är yerbatea! Det är en kombination av smaken av grön, lufttorkad yerba mate direkt från Brasilien med en mängd olika teer - grönt, svart, rött och till och med koffeinfri rooibos.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkter är resultatet av ett samarbete med endast pålitliga leverantörer, som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsförhållanden för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665803202
Producentkod
5904665803202
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Mått på förpackningen
17,5x7,5x4cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel