Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g
Mary Rose - Chai Tea - 50 g

Mary Rose - Chai Tea - 50 g

  • Mary Rose Chai Tea fångar perfekt smaken av en traditionell indisk dryck gjord på svart te med tillsats av kryddor.
Storlek
97,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 940,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 262.16 pts.

Masala Chai är en traditionell indisk värmande dryck baserad på starkt svart te. Receptet för att göra drycken har gått i arv från generation till generation, vilket gör att den ser lite olika ut i varje familj. Människor som bor i det varma Indien höjer sin kroppstemperatur när de dricker en värmande dryck och minskar därmed skillnaden mellan sin kroppstemperatur och temperaturen i luften omkring dem. På så sätt blir det lättare att uthärda den tryckande hettan. Drycken Masala Chai tillreds med kryddor och mjölk, vilket gör smaken lite mjukare. Socker eller honung tillsätts ofta för sötma. Mary Rose Chai Tea fångar perfekt smaken av den indiska drycken. Svart assam-te kombineras här med de karakteristiska kryddorna: kryddnejlika, kanel, ingefära, kardemumma och svartpeppar. Som en visuell accent framhävs kompositionen av gula ringblomsblad. För att få en riktig smak av den indiska traditionen rekommenderar vi att du tillsätter lite mjölk i teet. Utsökt!

Ytterligare information:

Ingredienser: 92,1% svart assam-te, kryddnejlika, kanel, ingefära, kardemumma, svartpeppar, ringblomsblad, naturlig olja

Nettovikt: 50 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Indien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Hur förbereder man Mary Rose Chai Tea?

Häll 95°C varmt vatten över 1-2 teskedar te. Låt dra i ca 2-3 minuter. Separera infusionen från tesumpen efteråt. Brygg bara teet en gång - tebladen ger sin fulla smak och arom första gången de bryggs. Vi rekommenderar att du tillsätter mjölk till teet, antingen varmt eller kallt, i förhållandet 1:1.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, samt det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner, som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkter är resultatet av ett samarbete med endast pålitliga leverantörer, som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665803172
Producentkod
5904665803172
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Mått på förpackningen
17,5x7,5x4cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel