Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g
Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g

Mary Rose - Herbal Dreams Grönt Te - 50g

  • Basen i Mary Rose Herbal Dreams te är grönt te med krut i, perfekt blandat med örttillsatser: citronmeliss, kamomill, jasmin och blad av eukalyptus och basilika.
Storlek
81,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 620,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 218.92 pts.

Basen i Mary Rose Herbal Dreams te är grönt te med krut i, perfekt blandat med örttillsatser: citronmeliss, kamomill, jasmin och blad av eukalyptus och basilika. Örternas karakteristiska smaker kompletteras av naturliga aromer. Trots rikedomen hos en sådan mängd olika tillsatser bildar helheten en extremt sammanhängande, harmonisk komposition.

Ytterligare information:

Ingredienser: 80,3% grönt te med krut, 5% citronmeliss, 4,5% kamomill, mynta, jasminblomma, eukalyptusblad, basilikablad, naturliga aromer

Nettovikt: 50 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina: Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Hur förbereder man Mary Rose Herbal Dreams te?

Häll 200 ml vatten med en temperatur på ca 75-85°C över 1-2 teskedar te. Låt teet dra i 1-2 minuter. Efter bryggning, separera infusionen från sump. Teet kan infunderas flera gånger - 2-3 gånger, varje gång upptäcker du nya smaknyanser.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, samt det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner, som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkter är resultatet av ett samarbete med endast pålitliga leverantörer, som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665802977
Producentkod
5904665802977
Nettovikt
50g [swe]
Formulär
Blad
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel