Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g

Mary Rose - kaffe med hela bönor Nicaragua Colibrí Azul specialitet 400 g

  • Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul, gjord på omniroast-bönor, har en delikat syra och behagliga toner av hasselnöt, grapefrukt och svart te.
Storlek
207,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet517,50 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 559.46 pts.

Mary Rose - ett kaffe som passar alla smaker!

Mary Rose-kaffet kommer från de bästa plantagerna i världen, däribland Brasilien, världens största kaffeproducent, samt Colombia, Mexiko, Indien, Costa Rica, Uganda med flera. Tack vare Mary Roses samarbete med små entreprenörer har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas utan vatten, i solen eller i en våt process - med vatten, under vilken de råa kaffebönorna fermenteras. Bönorna rostas i ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Detta gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Kaffe på hela bönor Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul

Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul-kaffet kommer från odlingar som ligger nära naturreservatet Cerro Datanli - El Diablo. Det bergiga området ligger i bergskedjan Dariense. Naturreservatet är känt för sin mångsidiga och rika flora och fauna och omges av tropisk dimskog med riklig nederbörd. Här finns omkring 250 fågelarter, varav flera är utrotningshotade. Bland dem finns de karakteristiska kolibrierna med sina vackra blågröna fjädrar. Det är från dessa små fåglar som kaffet Colibrí Azul - "blå kolibri" - har fått sitt namn.

De kaffeplantager som används för framställning av Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul ligger på en höjd av ca 1100-1450 meter över havet. Bönorna skördas för hand och väljs noggrant ut av plantagearbetarna och genomgår en speciell våtbearbetning. Kaffet, som framställs av rostade bönor, har en fin syra och behagliga toner av hasselnöt, grapefrukt och svart te.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Bearbetning: våt

Region: Jinotega, Nicaragua

Höjd över havet: ca 1100-1450 meter över havet

SCAA-poäng: 84,25, specialitet

Bönornas kvalitet: strikt hård böna (SHB EP), specialitet

Rostning: omniroast

Sensorisk profil (smak och arom): hasselnötter, grapefrukt, svart te

Syra: lätt

Kropp: mjuk (rund)


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 400 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Nicaragua: Nicaragua

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose Nicaragua Colibrí Azul - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spishäll eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Roses produkter är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Roses kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer upp på lokala plantager som drivs av små entreprenörer i olika regioner i världen. Från de soltorkade bären utvinns de gröna, råa kaffebönorna som sedan ger sig ut på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665802700
Producentkod
5904665802700
Nettovikt
400g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel