Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
El Fuego Menta Limon 50 g

El Fuego Menta Limon 50 g

  • El Fuego Menta Limon är en mycket uppfriskande blandning av den klassiska, starkt rökiga och intensivt aromatiska paraguayanska yerba mate med mynta och citron.
Storlek
41,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet820,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 110.81 pts.

El Fuego Menta Limon är en mycket uppfriskande blandning av den klassiska, starkt rökiga och intensivt aromatiska paraguayanska yerba mate med mynta och citron. Denna komposition består uteslutande av naturliga tillsatser: aromatiskt citrongräs, mynta - karakteristisk i smak och arom, uttrycksfull boldo, något syrligt citronskal och uppfriskande och mycket välsmakande citronverbena. Ten miks doskonale sprawdzi się zarówno w ciepłej, jak i zimnej wersji. Det är inte bara en utmärkt stimulans, men det är också perfekt förfriskning på varma dagar!

El Fuego produceras på en prestigefylld plantage i departementet Itapúa, som ligger i södra Paraguay. Den är dammig, intensiv och bitter, med starka, rökiga toner i både smak och doft. Det är en typisk, mycket stimulerande paraguayansk yerba mate, som kommer att falla i smak hos erfarna mate-drickare, som känner till smaken av äkta yerba mate och letar efter en produkt av hög kvalitet. El Fuego framställs med den traditionella produktionsmetoden barbacuá, som innebär torkning med eldslågor och het rök, och därefter mognadslagring i 2 år för att bli starkare. Varje klunk av yerba mate El Fuego stimulerar och ger massor av energi.

Känn kraften från det vilda elementet!

  • Yerba mate El Fuego är en källa till naturligt koffein i klassisk paraguayansk stil. Bitter i smaken och rökig i aromen, en av de starkast stimulerande yerba mate på marknaden!
  • Utan onödiga tillsatser och artificiella smaker. Innehåller endast naturliga ingredienser.
  • Högkvalitativ yerba mate för sanna fin smakare som uppskattar utmärkt smak och stor potential.
  • Odlad på en prestigefylld plantage i södra Paraguay, framställd enligt den traditionella barbacuá-metoden - järnek torkas med hjälp av eld och rök.
  • Endast de bästa och friskaste, särskilt utvalda bladen och kvistarna av ilex paraguariensis hamnar i El Fuego-paketet, som lagras i 24 månader!

Ingredienser:

78,44% yerba mate med kvistar och damm, 9,8% citrongräs, 5,9% mynta, citronskal, citronverbena, boldo

Ytterligare information:

Nettovikt: 50g

Tillverkadför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Paraguay: Paraguay

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Observera: El Fuego ger en enorm dos energi. Vi rekommenderar att du dricker med måtta - den maximala dagliga portionen är 20 g!


Varumärkets webbplats: www.verdemategreen.com

Varumärke
Producentkod
5904665802434
Producentkod
5904665802434
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
En metod för beredning
Häll vatten vid en temperatur som inte överstiger 80 °C.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Observera att namnet på smaken av yerba mate-provet finns på baksidan av etiketten, precis bredvid ingrediensinformationen.
Bitterhet av yerba mate
Mycket stark yerba mate, med mycket uttalad bitterhet (5/5)
Styrka av yerba mate
mycket stark stimulering (5/5)
Mängden damm i yerba mate
hög mängd damm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel