Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g
Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g

Vivarini - Naturliga mandlar (mörka) 250 g

  • Mandel är en av de mest populära nötterna med en behaglig, lite söt smak. De kan ätas som de är - som ett gott och nyttigt mellanmål - eller som ingrediens i en mängd olika rätter och desserter. Möjligheterna är oändliga!
Nettovikt
Storlek
126,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet504,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 340.54 pts.

Mandel är en av de mest populära nötterna med en behaglig, delikat söt smak. De är rika på näringsämnen, särskilt protein och omättade fettsyror. De kan ätas som de är - som ett gott och nyttigt mellanmål - eller som en ingrediens i olika rätter och desserter. Möjligheterna är oändliga!

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% naturliga mandlar - mörka

Nettovikt: 250 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Australien Australien

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Mandlar - hur och med vad ska man äta?

Mandlar kan vara ett hälsosamt och näringsrikt mellanmål, samt ett bra tillskott till en mängd olika rätter. De kan vara en bra ingrediens i havregryn eller müsli, och är också vanligt förekommande i kakor, pajer och andra bakverk. Mandlar är inte bara söta, de passar också utmärkt i grönsakssallader. De är också ett utmärkt tillskott till kycklingrätter. Det är värt att nämna att vi kan använda mandlar som bas för att förbereda mandelmjölk, och efter blandning kan vi få utsökt och näringsrikt mandelsmör. Som du kan se finns det massor av möjligheter, och det enda som begränsar oss är vår egen fantasi. Men om vi inte är på humör för djärva experiment kan vi helt enkelt mumsa i oss några mandlar. De kommer lätt att tillfredsställa vår hunger på ett hälsosamt och naturligt sätt.


Näringsvärde per 100 g:

Energi: 2566kJ/621kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
52g,
4.74g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
7.6g,
4.9g;
Protein: 12.9g;
Salt: 0.04g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919012346
Producentkod
5903919012346
Nettovikt
250g
Varumärke
Vivarini
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel