Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX
 Bombilla Sierra INOX

Bombilla Sierra INOX

  • Bombilla Sierra Inox är utrustad med tre filter som gör det möjligt att bekvämt dricka infusioner och rengöra bombillan.
Storlek
277,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 748.65 pts.

Bombilla Sierra INOX är en löstagbar bombilla av rostfritt stål, vilket gör den lätt att rengöra och motståndskraftig mot skador. Trippelfiltret hjälper till att få en klar infusion, vilket i sin tur leder till större tillfredsställelse med att dricka yerba mate. Bombilla Sierra INOX är en produkt som förutom sin funktionalitet även utmärker sig genom sin estetik. Den har en gyllene kylring, tack vare vilken överskottsvärmen avlägsnas - av denna anledning sänks temperaturen på infusionen som rinner in i munnen till den grad att den inte orsakar brännskador. Bombilla Sierra INOX är utrustad med löstagbara filter, vilket innebär att filtret vid behov kan tas bort - ett sådant förfarande kan vara nödvändigt för att skydda bombillan från igensättning, t.ex. när man dricker infusioner av fint skuren yerba mate.

Producentkod
5902701428723
Producentkod
5902701428723
Bredd - bombilla rör
1 cm
Bredd - bombilla sil
0.9 cm
Längd
16.5 cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel