Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g
Guayusa Pachamama Lavanda 25 g

Guayusa Pachamama Lavanda 25 g

  • Guayusa Pachamama Lavanda är en unik sammansättning av guayusa och lavendel. Den delikata aromen kompletterar perfekt den vegetabiliska aromen från ecuadoriansk guayusa.
Nettovikt
Storlek
41,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 640,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 110.81 pts.

Ilex guayusa är en art av järnek som kommer från samma familj som yerba mate. Även om växten inte är välkänd ännu, kommer den säkert att få den berömmelse den förtjänar snart! Guayusa-infusionen innehåller många hälsosamma ingredienser . Dessutom har den en koffeinkoncentration över genomsnittet och har en underbar mjuk smak. Guayusa har varit en viktig del av den ecuadorianska och peruanska inhemska kulturen i århundraden. Den är oersättlig under större fysiska och mentala ansträngningar, till exempel under jakt eller under religiösa fester. Det är först på senare tid som guayusa har börjat uppmärksammas av icke-sydamerikanska konsumenter. Varumärket Pachamama är en pionjärprodukt i sin kategori på vår marknad. Namnet "Pachamama" syftar på namnet på inkagudinnan, beskyddare av den sydamerikanska faunan och floran.

Guayusa Pachamama Lavanda - ekologisk guayusa med lavendel

Pachamama Lavanda är en blandning av ekologisk ecuadoriansk ilex guayusa och lavendel. Växten är populär i Medelhavsområdet och är känd för sin underbara arom. I kombination med färsk guayusa får vi en infusion av en verkligt extraordinär karaktär. Det är värt att nämna att lavendel används vid framställning av eteriska oljor med antiseptiska egenskaper. Den används också i kosmetika. Pachamama Lavanda hjälper till att lugna sinnena och försätta dig i ett tillstånd av avkoppling utan avbrott. Samtidigt innehåller den mycket naturligt koffein, vilket gör det till ett utmärkt substitut för kaffe.

Beredningsmetod

Det finns två sätt att bereda guayusa :

  • Lägg 2-4 teskedar guayusa i en 200-300 ml skål. Tillsätt kokande vatten. Vi kan njuta av infusionen efter cirka 5 minuters beredning.
  • Lägg 2-4 matskedar guayusa i kokande vatten (ca 500 ml). Vi kokar det i cirka 3 minuter och häller det i drickplattor.

Den delikata grönsakssmaken hos guayusa ilex gör infusionen utmärkt med tillsats av juice, frukt eller socker. Vi kan också prova att blanda den med andra örter utöver själva yerba mate. frukt, juice, socker och andra örter, inklusive yerba mate. Drycken kan serveras både varm och kall.

Ingredienser:

97,5% ilex guayusa , 2,5% lavendel (ekologisk)

Ytterligare information:

Nettovikt : 25 g

Gjord för : Tigre Rejkowicz Bulanda sp. j.

Ursprungsland : Ecuador

Beredningsmetod : häll kokande vatten.

Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU)

Kan innehålla jordnötter

Varumärke
Producentkod
5902701424060
Producentkod
5902701424060
Nettovikt
25g
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU).
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel