Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Apelsinskal 50 g
Vivarini - Apelsinskal 50 g
Vivarini - Apelsinskal 50 g
Vivarini - Apelsinskal 50 g
Vivarini - Apelsinskal 50 g
Vivarini - Apelsinskal 50 g

Vivarini - Apelsinskal 50 g

  • En apelsin är mycket mer än bara det goda, söta fruktköttet. Apelsinskalet har också extraordinära funktionella och smakmässiga egenskaper. Det blir ett aromatiskt tillskott till snacks och en bas för uppfriskande infusioner.
Nettovikt
Storlek
73,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 460,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 197.30 pts.

En apelsin är mycket mer än bara det goda, söta fruktköttet. Apelsinskalet har också extraordinära funktionella och smakmässiga egenskaper. Det har många fördelar, vilket är anledningen till att det har använts inom naturmedicin i århundraden. Förutom dess många positiva egenskaper är dess utmärkta smak och arom också värt att nämna. Det kommer att vara ett aromatiskt tillskott till snacks och en bas för uppfriskande infusioner.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% apelsinskal

Nettovikt: 50 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Egypten Egypten

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Apelsinskal - hur förbereder man en infusion?

Apelsinskal kan beredas som en fristående infusion eller tillsättas i små mängder i ett te eller en örtblandning. Du kan förbereda en apelsinskalsbaserad infusion genom att hälla en tesked torkad produkt i kokande vatten (ca 200 ml). Låt dra övertäckt i ca 10-15 minuter.


Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919018331
Producentkod
5903919018331
Varumärke
Vivarini
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel