Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g
Specialerbjudande Okazja

Mary Rose - Pu-erh Rosa te i burk - 50 g

  • Mary Rose Pu-erh Rosa är en sensuell kombination av puerh-te och rosentillsatser - nypon och kronblad från rosenblommor.
Storlek
116,00 Sk(Rabatt 20%)
93,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 860,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 251.35 pts.

Mary Rose te i metallburk

Känner du igen känslan när du köper ett utsökt, rikt smaksatt te, njuter av dess underbara smak, men efter en tid försvinner dess smak och arom och bara minnen återstår av det torkade teets underbara egenskaper? En teburk i metall är en oumbärlig pryl i varje teälskares kök! Den gör det inte bara lättare att hälla det torkade teet i koppen, utan skyddar också det torkade teet från yttre påverkan som väder, fukt och solljus. Tack vare metallburken behåller ditt favoritte sina utsökta egenskaper längre! I vår metallburk hittar du 50 g Mary Rose-te. När burken är tom kan den användas för att förvara örter eller andra teer.

Mary Rose Pu-erh Rosa är en sensuell kombination av puerh-te och rosentillsatser - nypon och kronblad från rosenblommor. En subtil, lockande arom, som påminner om en bukett vackra rosor, stiger upp från tepaketet när det först öppnas. Den behagliga aromen dröjer sig kvar långt efter att teet har bryggts.

Ytterligare information:

Ingredienser: 86% pu-erh-te, 10% nypon, 3% kronblad från rosenblommor, naturlig arom

Nettovikt: 50 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Hur förbereder man Mary Rose Pu-erh Rosa te?

Häll 1-2 teskedar te över vatten med en temperatur på ca 90-95°C. Låt teet dra i 3-4 minuter. När teet har dragit, separera infusionen från kaffesumpen. Teet kan infunderas många gånger - varje gång upptäcker du nya smaknyanser.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, samt det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner, som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkter är resultatet av ett samarbete med endast pålitliga leverantörer, som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsförhållanden för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665807064
Producentkod
5904665807064
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Höjd plåtburk
10 cm
Diameter på plåtburk
6,5 cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel