Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg
CBSe Silueta 0,5kg
På specialerbjudande

CBSe Silueta 0,5kg

  • CBSé Silueta 0,5 kg 500 g är argentinsk yerba mate med växtbaserade ingredienser. Den är delikat och uppfriskande. Den stimulerar väl. Vi rekommenderar!
Storlek
82,00 Sk(Rabatt 20%)
66,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet132,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 178.38 pts.

Spara genom att köpa mer

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE:

CBSé Silueta är en av de bästa funktionella yerba mate-blandningarna. Produktionen sker med traditionella metoder enligt rekommendationerna från den erkända dietisten Dr. Alberto Cormillot. Namnet talar för sig självt, eftersom Silueta betyder figur. Den delikata aromen och smaken av mate har kompletterats med en märkbar ton av grönt äpple. Den söta eftersmaken kombineras förvånansvärt väl med örter som mynta, nyponros, fänkål, citronverbena och boldo. Det är perfekt för traditionell bryggning och som en kall och uppfriskande terere.

INGREDIENSER FÖR YERBA MATE-TE:

Blad, kvistar och lite damm (yerba mate), pepparmynta, fänkål och kamomill, citronverbena, nyponros, naturlig äppelarom.

SMAK AV YERBA MATE-TE:

En fin och balanserad bitterhet kombineras med en behagligt söt och fruktig smak. Aromen stimulerar också försiktigt till att dricka tack vare sina växtbaserade ingredienser.

YTTERLIGARE INFORMATION:

Receptet har utvecklats på grundval av dietisten Alberto Cormillotts erfarenheter. Anses vara en av de godaste funktionella blandningarna. Enligt informationen på förpackningen är produkten glutenfri.

Varumärke
Producentkod
7790710334634
Producentkod
7790710334634
Nettovikt
500g
Mängden damm i yerba mate
medelhög mängd damm
Bitterhet av yerba mate
balanserad yerba mate, med märkbar bitterhet (3/5)
Styrka av yerba mate
medelhög stimulans (3/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel