Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
CBSe Naranja 0,5 kg

CBSe Naranja 0,5 kg

  • CBSé Naranja 0,5 kg 500 g är argentinsk yerba mate med apelsinsmak. Den är delikat i smaken, lite syrlig och uppfriskande. Den stimulerar väl.
Storlek
79,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet158,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 213.51 pts.

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE:

CBSé Naranja är en delikat elaborada från den argentinska Santa Ana-plantagen. Den perfekta kombinationen av yerba mate och naturlig apelsinarom gör denna produkt behagligt uppfriskande och ger utmärkt stimulans. Bra för daglig konsumtion - yerba mate-entusiaster kommer säkert att njuta av den! CBSe Naranja smakar också gott när det bryggs kallt, som terere.

INGREDIENSER I YERBA MATE-TE:

Blad, kvistar, damm (yerba mate), naturlig apelsinarom.

SMAK AV YERBA MATE-TE:

Delikat, dammig elaborada i kombination med karakteristisk citrusarom. Apelsinsmaken dominerar och blandas perfekt med den traditionella bitterheten i infusionen.

YTTERLIGARE INFORMATION:

Smaksatt yerba mate som passar perfekt som bas för tillredning av terere. Vi rekommenderar att du provar den metod som kallas terere ruso, dvs. den metod som uppfanns av ukrainska emigranter i början av 1900-talet. Den består i att "infusera" den torkade frukten med en starkt kyld fruktjuice (vanligtvis apelsin eller lime). På sommardagar kommer en sådan dryck att vara fantastiskt uppfriskande.

Varumärke
Producentkod
7790710334580
Producentkod
7790710334580
Nettovikt
500g
Mängden damm i yerba mate
medelhög mängd damm
Bitterhet av yerba mate
balanserad yerba mate, med märkbar bitterhet (3/5)
Styrka av yerba mate
medelhög stimulans (3/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel