Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g
Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g

Mary Rose - Golden Sun gult te - 50g

  • Mary Rose Golden Sun är ett gult te av sorten "Yellow Buds", som härstammar från Anhui-provinsen i Kina. Det är en av de mest sällsynta sorterna bland alla teer.
Storlek
227,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet4 540,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 613.51 pts.

Mary Rose Golden Sun är ett gult te av sorten "Yellow Buds", som härstammar från Anhui-provinsen i Kina. Det är en av de mest sällsynta sorterna bland alla teer. Det kallas också "kejsarens te", vilket hänvisar till vissa kinesiska legender. Det sägs att för flera hundra år sedan, under Qingdynastin i Kina, var gult te reserverat enbart för kejsaren, och den som vågade smaka på det dömdes till döden. Gult te har en mycket behaglig smak och arom. Infusionen har en blekt gulgrön färg. Doften har söta toner och smaken är först lite gräsig för att sedan utvecklas till en eftersmak av mogna päron.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% gult te "Yellow Buds"

Nettovikt: 50g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: Mary Rose brand website">www.maryrosetea.com


Hur tillreder man Mary Rose Golden Sun-te?

Häll 1 tesked te i en kopp och häll på vatten med en temperatur på ca 80°C. Teet kan dras flera gånger - 2-3 gånger, öka dragtiden med 30-60 sekunder.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, liksom det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och detta är det bästa för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i deras produktion. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är så bra som den kan bli.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det som vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose Våra produkter är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på miljöhänsyn och anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, som är utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665805725
Producentkod
5904665805725
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Mått på förpackningen
17,5x7,5x4cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel