Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g
Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g

Mary Rose - Silver Leaf Vitt Te - 50g

  • Mary Rose Silver Leaf är ett vitt te av sorten "Silver Needle". Dess blad ser exakt ut som silvernålar. Det är en av de dyraste tesorterna i världen.
Storlek
295,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet5 900,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 797.30 pts.

Mary Rose Silver Leaf är ett vitt te av sorten "Silver Needle". Dess blad ser exakt ut som silvernålar. Det är en av de dyraste tesorterna i världen - inte förvånande, dess produktionsmetod är mycket strikt. Vitt te växer på bergssluttningarna i Fujian-provinsen i Kina. Det framställs av unga blad som handplockas i slutet av mars eller början av april. De skördas endast under två dagar på året, när bladknopparna precis har slagit ut, och endast på morgonen när solen lyser upp plantagen tillräckligt. Efter skörden genomgår de unga tebladen en mild oxidationsprocess, under vilken de får sin ljusa färg och sina unika egenskaper. Infusionen gjord på vitt te kännetecknas av en mild, behaglig smak med lätt söta toner.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% vitt te "Silver Needle"

Nettovikt: 50g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: Mary Rose brand website">www.maryrosetea.com


Hur tillreder man Mary Rose Silver Leaf-te?

Häll 1 tesked te i en kopp eller 2 i en mugg och häll på vatten med en temperatur på ca 70°C. Låt teet dra övertäckt i ca 8-10 minuter.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, liksom det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och detta är det bästa för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i deras produktion. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är så bra som den kan bli.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det som vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose Våra produkter är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på miljöhänsyn och anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, som är utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665805718
Producentkod
5904665805718
Nettovikt
50g [swe]
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Mått på förpackningen
17,5x7,5x4cm
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel