Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Yerba mate i burk - tidsbesparing och bekvämlighet i ett

2024-03-13
Yerba mate i burk - tidsbesparing och bekvämlighet i ett

Yerbera - yerba mate burk - är ett praktiskt tillbehör som utan tvekan är användbart för alla älskare av den sydamerikanska brygden. Tyvärr har de fram till nu bara erbjudits av vissa varumärken, vilket gör deras tillgänglighet starkt begränsad och deras priser relativt höga. Lyckligtvis är detta nu ett minne blott! Ta reda på hur mycket en speciell yerba-behållare kan göra skillnad för mateist-upplevelsen!

Sammanfattning:

  1. Varför vissnar yerba mate och förlorar sin smak?
  2. Yerbera - burken för yerba mate. Hur fungerar den?
  3. Yerberas - praktiska behållare för yerba mate. Finns i vår onlinebutik!
  4. Den bästa yerba mate finns på burk!

Varför blir yerba mate väderbiten och förlorar sin smak?

Minns det här ögonblicket. Du beställer yerba mate från vår onlinebutik. Nästa dag kommer ett omsorgsfullt förpackat paket till din dörr. Du öppnar lådan med passion och spänning. Det du ser är ett skinande, helt nytt paket med din favorit yerba mate. Du öppnar paketet, sticker in näsan och tar in den friska, gräsiga och jordiga doften av yerba mate, aromen av frukt och örter. Du förundras över den rika buketten av den aromatiska, ursprungliga kompositionen. För ett ögonblick förflyttas du bokstavligen till en annan planet. Du förbereder brygden - en gång, två gånger, tre gånger. Du njuter av den underbara smaken och dina smaklökar blir vilda av glädje. Så småningom inser du att din favorit yerba mate inte längre luktar eller smakar som den gjorde i början. Aromen är på något sätt svagare, smaken är så platt och den stimulerande effekten är mycket mildare ... Varför händer detta?

Vad påverkar hållbarheten hos yerba mate?

Yerba mate är en torr och hållbar produkt - precis som kaffe, te, pasta eller ris - med lång hållbarhet. Den förstörs inte efter några dagar efter köpet, så du kan göra ett lager av din favorit yerba mate som räcker länge utan att behöva oroa dig. Om du dricker det regelbundet och snabbt använder upp ett paket torkad mate, kommer du troligen inte att märka någon förändring i dess smak eller arom. Problemet uppstår när du dricker mate-te ibland och en förpackning räcker i flera månader. Om du inte skyddar den torkade produkten ordentligt kan det hända att den efter ett tag ändrar sina egenskaper något. En faktor spelar här den största rollen - förpackningens täthet. Genom en otät förpackning kan luft tränga in, vilket gör att den torkade produkten bleknar och förlorar sin ursprungliga smak och arom. Fukt kan också komma in i yerba mate genom öppna förpackningar, vilket inte bara förändrar den torkade produktens egenskaper, utan också kan bidra till bildandet av skadligt mögel. Om du förvarar din yerba mate i ett skåp med andra produkter - kan torkade mateblad absorbera deras aromer, vilket också kan påverka smaken på brygden.

Yerba mate tin can with dispenser

Yerbera - burken med yerba mate. Hur fungerar den?

Ett utmärkt sätt att förvara yerba mate är yerbera. Det är en lösning som sydamerikanerna har känt till och använt i åratal. De förvarar sin torkade yerba mate, som de konsumerar i överflöd, i köksskåp, i dekorativa, ofta fantasifullt utformade behållare, i styva läderpåsar eller i trälådor med en dispenser i botten. Du kan hitta en plåtburk med yerba mate i vår butik. Våra yerberas är tillverkade av högkvalitativ metallegering. De har ett lock som öppnas uppifrån med gångjärn så att det inte kan tappas bort och en liten, praktisk dispenser. För att hälla mate i kalebassen skjuter du helt enkelt ut den och riktar burken mot behållaren. Dispenserns optimala mått förhindrar både spill av den torkade produkten och att öppningen blockeras. Det gör det enkelt att mäta upp exakt rätt mängd yerba mate för bryggning. Den lufttäta förseglingen skyddar den torkade produkten från väder och vind. Vår yerbera är inte en engångsprodukt! När du har använt upp den kan du hälla någon annan yerba mate, te, kaffe eller örter i den. Vi tvivlar inte på att den kommer att fungera perfekt i denna roll!

Yerberas - praktiska behållare för yerba mate. Tillgängliga i vår onlinebutik!

I vår onlinebutik erbjuder vi speciella, extremt praktiska yerberas - yerba mate-burkar med en dispenser, med logotyperna för sex populära varumärken: Verde Mate Green, Guarani, Soul Mate, Yaguar, El Fuego och Cebador. De rymmer cirka ett halvt kilo torkad produkt, hjälper till att hålla ordning i yerba mate-skåpet, ser bra ut på kökshyllan och ser till att yerba mate behåller sin färskhet och ursprungliga smak och arom under längre tid. Och nu till det viktigaste: vi säljer inga tomma burkar! Du kan köpa alla yerbera (utom de med Cebadors logotyp) som finns i vår butik med torkad yerba mate inuti!

Den bästa yerba mate som finns på burk!

Vi är väl medvetna om att smaker varierar och för att kunna tillgodose alla är det nödvändigt att ha ett brett utbud av produkter. Genom att välja vår yerba mate är du inte dömd till ett varumärke i ett urval av variationer. Vi erbjuder burkar från så många som fem välkända yerba mate-tillverkare, i alla smaker! Ett helt sortiment av yerberas framför dig. Vad sägs om Verde Mate Tereré som håller dig sval när det är varmt? Eller kanske en stimulerande duo av guarana och yerba mate i form av Guarani Energia? Fans av örtblandningar kommer säkert att vara intresserade av Yaguar Silueta. De som är intresserade av ekologiska produkter kommer däremot att välja Soul Mate Organica i den klassiska versionen eller med växtbaserade, ekologiska tillsatser, som Soul Mate Siempre. För de erfarna mateisterna som älskar yerba mate som ger en riktigt stark kick, rekommenderar vi El Fuego Energia Guarana. Du kan också hitta alla varianter av dessa yerba mate-märken i konserverade versioner! För att se hela sortimentet, se till att ta en titt i det här avsnittet!


Källa till information:

  1. Yerbera.

Rekommenderad

Yerbera - Konservburk + Verde Mate Grön Terere 0,5 kg

Yerbera - Konservburk + Verde Mate Grön Terere 0,5 kg

177,00 Sk inkl. moms/1st.(354,00 Sk / kg inkl. moms)
Yerbera - Konservburk + Guarani Energia Con Guarana 0,5 kg

Yerbera - Konservburk + Guarani Energia Con Guarana 0,5 kg

177,00 Sk inkl. moms/1st.(354,00 Sk / kg inkl. moms)
Yerbera - Konservburk + Soul Mate Organica 0,5 kg

Yerbera - Konservburk + Soul Mate Organica 0,5 kg

177,00 Sk inkl. moms/1st.(354,00 Sk / kg inkl. moms)
pixel