Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g
Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g

Vivarini - dadlar utan kärnor 250 g

  • Dadlar är en utsökt, söt frukt. De är inte bara goda på grund av sin smak, de är också rika på värdefulla näringsämnen. Torkade dadlar kan ses som en hälsosam ersättning för socker eller avnjutas som ett gott mellanmål.
Nettovikt
Storlek
88,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet352,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 237.84 pts.

Dadlar är en utsökt söt frukt. De kommer från dadelpalmen, som odlas i mer än 400 olika sorter. Dadlar är inte bara goda på grund av sin smak, de är också rika på värdefulla näringsämnen. Dadlar innehåller fibrer och enkla sockerarter och är kalorifattiga. De kan betraktas som ett hälsosamt substitut för socker, vilket gör dem till en utmärkt ingrediens i havregryn, müsli, shakes eller kakor. De kan också tillsättas i salta rätter. Torkade dadlar kan också ätas på egen hand som ett sött mellanmål - ett substitut för ohälsosamt godis.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% torkade, kärnfria dadlar

Nettovikt: 250 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Iran

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Torkade dadlar - hur och med vad ska man äta?

Dadlar är uppskattade för sina många kulinariska användningsområden. I arabländerna används de för att göra traditionellt mjöl och sirap, även känd som dadelhonung. Dessutom kan de vara en utmärkt ingrediens i kakor och desserter samt i curryrätter. Naturligtvis är de också bra för direkt konsumtion. Dadlar kommer att vara ett bra alternativ till godis eller choklad!


Näringsvärde per 100 g:

Energi: 1229 kJ/290 kcal;
Fett:
varav: mättat fett:
0.4g,
0.01g;
Kolhydrater:
varav sockerarter:
65.3g,
65.3g;
Fiber: 8.7g;
Protein: 2g;
Salt: 0.09g.

Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919012384
Producentkod
5903919012384
Nettovikt
250g
Varumärke
Vivarini
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel