Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista

Det är inget skämt! Köp guayusa 99% rabatt

2023-10-23
Det är inget skämt! Köp guayusa 99% rabatt

Ja, du ser det rätt, du behöver inte gnugga ögonen av förvåning. Vi säljer guayusa i tepåsar med 99 % rabatt! Om du gillar naturliga, stimulerande infusioner får du inte missa det här tillfället. Se hur du får ett paket guayusa (nästan) gratis!

Det är inget skämt! -99 % för guayusa i tepåsar - kolla reglerna

Hur gör man för att få ett paket guayusa i påsar (nästan) gratis? Det är enkelt! Allt du behöver göra är att lägga valfri smak av Guayusa Pachamama i tepåsar i din varukorg (kom ihåg att du bara kan köpa ett paket per beställning) och sedan matcha din beställning med produkter för minst 650 Sk. Detta kommer att sänka priset på guayusa med 99 %! Åtgärden gäller endast under en begränsad tid - så långt lagret räcker, så vänta inte! Ta en titt på vår webbplats, välj produkterna för minst 650 Sk och njut av smaken av en naturlig, stimulerande brygd direkt från Ecuador!

Men vad är egentligen guayusa-te?

Om du inte har haft möjlighet att lära dig om guayusa-te ännu, oroa dig inte - förklaringen finns redan här! Ilex guayusa är en nära kusin till yerba mate. Det är en växt som tillhör järnekfamiljen. Den är infödd i Sydamerika, mer specifikt i områdena Ecuador, Peru och södra Colombia. Liksom yerba mate är guayusa en rik källa till koffein. För hundratals år sedan upptäcktes den av indianerna i stammarna Jivaro och Kichwa, som uppskattade dess stimulerande egenskaper. De använde blad från växten för att göra en aromatisk örtinfusion som gav dem energi, minskade trötthet och förbättrade koncentrationen. Indianerna trodde också att en infusion av guayusa hjälpte till att uppnå ett tillstånd av medveten sömn. Drycken blev en viktig del av shamanistiska ritualer där framtiden förutspåddes.

När det gäller dess effekt liknar guayusa-te yerba mate - det stimulerar kroppen perfekt, men ger samtidigt en behaglig avslappning. Detta beror på det l-teanin som det innehåller, vilket har en antistresseffekt. Den största skillnaden mellan de två infusionerna kan dock kännas i smaken. Medan yerba mate är bittert och sammandragande är guayusa-te helt utan bitterhet - det innehåller inga tanniner, som är ansvariga för den bittra smaken. En guayusabaserad infusion påminner mer om ett milt, örtigt nässelte. Guayusa är därför ett bra alternativ för personer som inte gillar den bittra smaken av mate, men som ändå vill njuta av de sydamerikanska indianernas naturliga, stimulerande kraft!

Guayusa Pachamama - det ekologiska alternativet till yerba mate

Du kan naturligtvis hitta det ursprungliga ecuadorianska guayusa-teet i vår onlinebutik. Varumärket Guayusa Pachamama erbjuder 100% ekologiska, naturliga produkter från en liten, familjeägd gård i Napo-provinsen. De tillverkas av handplockade, noggrant utvalda järnekblad som växer halvvilt i närheten av gården. Förutom den klassiska guayusan utan tillsatser erbjuder varumärket Pachamama flera läckra smaker - alla med certifierade ekologiska tillsatser som örter, frukter, kryddor och oljor. Guayusa-te kan drickas precis som yerba mate - genom att hälla den torkade produkten i en behållare, hälla på vatten och sippa genom en bombilla. Skillnaden är temperaturen på vattnet som behövs för att förbereda infusionen. Till skillnad från Ilex paraguariensis hälls guayusa över kokande vatten. Det finns också en intressant innovation i Pachamama-sortimentet - guayusa i tepåsar. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som vill minska förberedelsetiden så mycket som möjligt. Lägg bara en påse guayusa i en kopp, häll kokande vatten över och du är redo att börja!

Om du inte har provat det läckra, stimulerande guayusa-teet tidigare - nu har du ett perfekt tillfälle. Besök vår webbplats, gör ett minimiköp och få ett paket med guayusa i tepåsar till ett maximalt rabatterat pris. Vi ses där!

pixel