Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g
Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g

Mary Rose - kaffe med hela bönor El Salvador Finca La Joya specialitet 400 g

  • Mary Rose El Salvador Finca La Joya-kaffet har söta toner av mjölkchoklad och vanilj och en lätt syrlig, uppfriskande smak av aprikos.
Storlek
207,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet517,50 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 559.46 pts.

Mary Rose - ett kaffe som passar alla smaker!

Mary Rose-kaffet kommer från de bästa plantagerna i världen, däribland Brasilien, världens största kaffeproducent, samt Colombia, Mexiko, Indien, Costa Rica, Uganda med flera. Tack vare Mary Roses samarbete med små entreprenörer har vi kunnat introducera dessa kaffespecialiteter på marknaden och i vår butik. Mary Rose är ett varumärke för högkvalitativt kaffe som tillverkas av speciellt utvalda kaffebönor som odlas på plantager av mästare som känner till kaffeodlingens hemligheter och hur man utvinner det bästa ur växten. Kaffebönorna bearbetas på ett naturligt sätt - de torkas utan vatten, i solen eller i en våt process - med vatten, under vilken de råa kaffebönorna fermenteras. Bönorna rostas i ett litet, lokalt kafferosteri i östra Polen, enligt en innovativ och extremt mångsidig metod som kallas omniroast. Detta gör det möjligt att tillreda brygden på vilket sätt du vill - med professionell utrustning, hemma eller med alternativa metoder.

Hela bönor kaffe Mary Rose El Salvador Finca La Joya

I början av 1900-talet kallades El Salvador för "kafferepubliken". Detta land, det minsta i Nordamerika, har utmärkta klimatiska och geografiska förutsättningar för odling av kaffe, som nu utgör en betydande del av El Salvadors ekonomi. Närheten till Stilla havet, den bergiga terrängen och den rena bergsluften, de höga, konstanta temperaturerna, de täta regnen och den bördiga jorden som förser kaffeplantorna med viktiga mineraler och näringsämnen - dessa faktorer gör kaffet från El Salvador till ett särpräglat livsmedel.

Plantagen där kaffet Mary Rose El Salvador Finca La Joya produceras ligger på en höjd av cirka 1 250 meter över havet, i västra delen av landet, i departementet Ahuachapán. Här odlas endast kaffesorten Bourbon, vars bönor är exceptionellt aromatiska och den brygd som framställs av dem är mycket balanserad i smaken. Den har söta toner av mjölkchoklad och vanilj och en lätt syrlig och uppfriskande smak av aprikos. På plantagen Finca La Joya odlas och produceras kaffet i full harmoni med den omgivande miljön och med respekt för det sociala ansvaret. Dessa faktorer bidrar till den höga kvaliteten på produktionen och produkten och denna höga kvalitet har bekräftats av Rainforest-certifieringen av gården.


Ytterligare information:

Rostningsdatum: nyrostat kaffe, rostningsdatum på förpackningen

Sort: Bourbon

Bearbetning: våt/tvättad

Region: Apaneca, Ahuachapán, El Salvador

Höjd över havet: ca 1250 meter över havet

SCAA-poäng: 85, specialitet

Betyg: Excelso 15/16

Bönornas kvalitet: strikt odlade (SHG EP), specialitet

Rostning: omniroast

Sensorisk profil (smak och arom): aprikos, vaniljglass, mjölkchoklad

Syra: söt

Kropp: saftig (rund)


Ingredienser: 100% hela bönor, rostat kaffe arabica

Nettovikt: 400 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: El Salvador

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Helbönskaffe Mary Rose El Salvador Finca La Joya - hur förbereder man en infusion?

Alla Mary Rose-kaffer kännetecknas av en rostningsgrad som kallas omniroast. Det innebär att de är mångsidiga, placerade någonstans mellan ljust och mörkt kaffe, kombinerar egenskaperna hos dessa två typer och är lämpliga för bryggning med nästan alla metoder - espressomaskin, droppkaffebryggare, spishäll eller alternativa metoder som kaffekon, sifon, chemex, fransk press eller aeropress.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkterna är resultatet av ett samarbete med pålitliga leverantörer som delar vår syn på miljöhänsyn och anständiga arbetsvillkor för sina anställda.
  • Den estetiska etiketten ser vacker ut på kökshyllan.

Hur tillverkas Mary Rose kaffe?

Steg 1: Mary Rose-kaffet växer upp på lokala plantager som drivs av små entreprenörer i olika regioner i världen. Från de soltorkade bären utvinns de gröna, råa kaffebönorna som sedan ger sig ut på sin långa resa till rosteriet.

Steg 2: Små partier kaffe rostas i en specialugn, där temperaturen når upp till 250 °C! Bönorna roterar i maskinen och spricker under värmen. De rostas i några minuter. Den småskaliga produktionen återspeglas i den höga kvaliteten på det kaffe som produceras under varumärket Mary Rose.

Steg 3: Medan kaffebönorna rostas väntar kaffemästaren på rätt ögonblick för att ta bort bönorna från rostaren och kontrollerar dem med jämna mellanrum för att se om de har perfekt färg, storlek, konsistens eller rökighet.

Steg 4: Kaffet hälls genom en särskild dörr i en roterande trumma - en kylbricka utrustad med armar som fördelar bönorna jämnt. Rostningsprocessen stoppas och bönorna kyls omedelbart.

Steg 5: Det nyrostade Mary Rose-kaffet förpackas i en specialförpackning för att behålla sin unika arom och smak. Den färdiga produkten hamnar på din kökshylla!

Varumärke
Producentkod
5904665802748
Producentkod
5904665802748
Nettovikt
400g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel