Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Verde Mate Sarsaparilla 50 g
Verde Mate Sarsaparilla 50 g
Verde Mate Sarsaparilla 50 g
Verde Mate Sarsaparilla 50 g
Verde Mate Sarsaparilla 50 g

Verde Mate Sarsaparilla 50 g

  • Verde Mate Sarsaparilla är en välbalanserad kombination av yerba mate-te med sarsaparilla - en växt som har en delikat kryddig, söt smak.
Nettovikt
Smak av Verde Mate
Storlek
41,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet820,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 110.81 pts.

Spara genom att köpa mer

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE:

Verde Mate Sarsaparilla är en rik blandning av mate-te och en unik sammansättning av örter. Kompositionen innehåller en perfekt balanserad blandning av naturliga ingredienser. Sarsaparilla har en originell, lite kryddig, söt arom som ibland påminner om vanilj. Förutom den unika smaken har växten en positiv effekt på hälsan. Den innehåller vitaminer och mineraler, stöder matsmältningen, lugnar inflammation och ger lindring från reumatiska sjukdomar. Dessutom anses det i vissa kulturer vara ett afrodisiakum. En annan ingrediens är citrongräs, känt för sina positiva effekter på kolesterol och ämnesomsättning. Helheten kompletteras med mynta som reglerar matsmältningen och ringblomsblad, kända för sitt höga innehåll av flavonoider. Verde Mate Sarsaparilla stimulerar perfekt och ger en originell smaksensation. Tack vare den lufttorkade yerba mates milda smak tilltalar den både nybörjare och erfarna.

YERBA MATE-TE INGREDIENSER:

93,4% yerba mate, citrongräs, 1% sarsaparilla, ringblomsblad, mynta, äpple, naturlig arom.

SMAK AV YERBA MATE-TE:

Infusionen har en lätt kryddig, söt karaktär som kompletteras av djupet från mynta och friskheten från citrongräs. För att få fram intressanta smaknoter rekommenderar vi att du brygger Verde Mate Sarsaparilla i en palo santo-skål.

YTTERLIGARE INFORMATION:

Brasilianskt yerba mate-te som odlas i halvvilda förhållanden. Skördas i enlighet med den naturliga vegetationscykeln. 100% vegan & glutenfri.

Varumärkets hemsida: www.verdemategreen.com

Varumärke
Producentkod
5902701428174
Producentkod
5902701428174
Nettovikt
50g [swe]
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Observera att namnet på smaken av yerba mate-provet finns på baksidan av etiketten, precis bredvid ingrediensinformationen.
Mängden damm i yerba mate
mycket liten mängd damm (upp till 5%)
Styrka av yerba mate
stark stimulering (4/5)
Bitterhet av yerba mate
mycket mild yerba mate, nästan ingen bitterhet (1/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel