Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)
Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)

Mary Rose - Magic Jasmine blommande te (3 st.)

  • Mary Rose Magic Jasmine är ett unikt te bland alla Mary Rose-teer. Det vecklar ut sig under bryggningen och skapar en vacker komposition i koppen.
Storlek
163,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet6 520,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 440.54 pts.

Mary Rose Magic Jasmine är ett unikt te i sortimentet från varumärket Mary Rose. Det har formen av en teboll i vilken vita t eblad och jasminblommor har lindats in. Under bryggningsprocessen vecklar bollen ut sig och avslöjar sitt inre och skapar en vacker komposition i tekannan eller koppen. Teet fängslar med sin subtila smak och arom. Det vita teet anses vara det mildaste av alla teer och blandas perfekt med den eteriska, delikata jasminen. För en bättre visuell upplevelse rekommenderar vi att du brygger blommande te i en glaskopp eller tekanna.

Teet säljs i en pappkartong, förpackat i förpackningar om 3 stycken. Teet är bundet med en tråd, som kan klippas av före bryggning för bättre resultat.

Ingredienser: vitt te, jasminblomma

Nettovikt: 25 g

Produceradför: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Kina: Kina

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen


Varumärkets webbplats: www.maryrosetea.com


Hur man förbereder Mary Rose Magic Jasmine blommande te?

Häll 1 teboll i en kopp med kylt vatten (ca 90°C). Efter 15 sekunder flyttar du bollen till kannan och häller på kokande vatten - 100°C. Låt brygga i ca 2 minuter, tills bladen har expanderat helt. Du kan hälla vatten över bollen flera gånger. För ett bättre resultat rekommenderar vi att du drar det blommande teet i en tekanna av glas.

Mary Rose - högkvalitativa teer från hela världen

Mary Rose erbjuder inte bara högkvalitativt kaffe och inspirerande naturliga ätbara blommor, utan också ett brett urval av de finaste kvalitetsteerna från världens mest uppskattade plantager. Mary Rose erbjuder klassiska smaker av svart och grönt te, samt det mindre populära pu-erh-teet, som uppskattas för sina hälsofrämjande egenskaper. Förutom klassiska smaker hittar du också överraskande, originella kompositioner, som stimulerar din gom med sina unika smaker.

Mary Rose - kvalitet, ansvar och det som är bäst för dig

Varför ska du välja Mary Rose?

  • Mary Rose produkter kännetecknas av hög kvalitet. Garantin är vår personliga övervakning av varje steg i produktionen. Vi ser till att den produkt du får i dina händer är den bästa den kan vara.
  • Vi bryr oss om att produkterna är hälsosamma och bra för människor och den omgivande miljön, att deras produktion inte är skadlig för den natur vi älskar.
  • Vi erbjuder bara det vi skulle välja för oss själva och våra nära och kära. Det vi gillar och anser vara värdefullt.
  • Mary Rose-produkter är resultatet av ett samarbete med endast pålitliga leverantörer, som delar vår syn på att respektera miljön och säkerställa anständiga arbetsförhållanden för sina anställda.
  • Varje produkt är förpackad i en praktisk kartong, försedd med ett fönster som gör att du kan se produkten precis som den är.
  • Den estetiska etiketten, utformad i matchande färgtoner, ser vacker ut på kökshyllan.
Varumärke
Producentkod
5904665803875
Producentkod
5904665803875
Nettovikt
25g
Formulär
Blad
Varumärke
Mary Rose
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel