Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g
Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g

Vivarini - Citrongräs (ekologiskt) 20g

  • Citrongräs är en växt med många användningsområden. Kulinariska entusiaster använder den gärna som en uppfriskande infusion eller som tillsats i asiatiska och afrikanska rätter.
Nettovikt
Storlek
67,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet3 350,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 181.08 pts.

Citrongräs är en växt med många användningsområden. Med sina friska och frodiga blad av stor storlek är den uppskattad för sina prydnadsegenskaper. Kulinariska entusiaster gillar att använda den som ett tillskott till asiatiska och afrikanska rätter. Den används också i naturlig örtmedicin.

Ytterligare information:

Ingredienser: 100% citrongräs

Nettovikt: 20 g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Egypten: Egypten

Bäst före: utgångsdatum och batchnummer på förpackningen

Citrongräs - hur förbereder man en infusion?

Med citrongräs som bas kan du göra en fristående infusion eller tillsätta den i små mängder i te, yerba mate eller blandade örter. För att förbereda infusionen, häll 1 tesked citrongräs över cirka 200 ml kokande vatten. Låt infusionen dra övertäckt i ca 10-15 minuter.


Varför ska du välja Vivarini?

  • Vivarini uppfyller förväntningarna hos konsumenter - även de mest kräsna - som vill ha utmärkt smak i de produkter de väljer, med uppmärksamhet på hög kvalitet, bevisat ursprung och de högsta etiska produktionsstandarderna.
  • Vivarini strävar efter att använda kortast möjliga transportvägar för varor. Detta minimerar koldioxidavtrycket och gör i själva verket Vivarinis produkter ännu mer miljövänliga.
  • Vivarini är ett varumärke som bara arbetar med pålitliga och trovärdiga odlare som kan uppfylla en rad stränga standarder.
  • Vivarini-produkter har certifierats för att uppfylla kraven på livsmedelssäkerhet och garanterar deras naturliga ursprung (ingen GMO!).
  • Du kommer att få var och en av de produkter du beställer i förseglade, livsmedelsgodkända förpackningar som skyddar innehållet perfekt från väder och vind och från att förlora sina värdefulla egenskaper.
Varumärke
Producentkod
5903919018478
Producentkod
5903919018478
Nettovikt
20g
Varumärke
Vivarini
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU).
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel