Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g
Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g

Guayusa Pachamama Jazmin – organic certified – 25g

  • Pachamama Jazmín är en underbar kombination av Ilex guayusa och eterisk jasminblomma. Infusionen är inte bara perfekt stimulerande, utan lugnar också försiktigt sinnena med sin vackra arom.
Nettovikt
Storlek
31,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet1 240,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 83.78 pts.

En verklig revolution på infusionsmarknaden ligger framför dig! Ilex guayusa är en typ av järnek, nära besläktad med den populära yerba mate. Även om växten ännu inte är allmänt känd kommer den säkert snart att få den berömmelse den förtjänar! En guayusabaserad infusion innehåller en mängd hälsosamma ingredienser. Dessutom har den en koffeinkoncentration över genomsnittet och en underbar, mild smak. Guayusa har varit en viktig del av den ecuadorianska och peruanska indiankulturen i århundraden. Den är oumbärlig under intensiv fysisk och mental ansträngning, t.ex. på jaktresor eller under religiösa fester. Det är först på senare tid som guayusa har börjat väcka intresse hos konsumenter utanför den sydamerikanska kulturkretsen. Varumärket Pachamama är en banbrytande produkt i sin kategori på vår marknad och är också en av de första ekologiska guayusa som finns tillgängliga i Europa! Namnet "Pachamama" syftar på namnet på en inka-gudinna, beskyddare av Sydamerikas flora och fauna, inklusive jordbruksgrödor, av vilka Ilex guayusa är en.

Ilex Guayusa - egenskaper och effekter

Guayusa stimulerar på ett utmärkt sätt. Varje portion av brygden innehåller cirka 3 % rent koffein, så guayusa är en av de bästa stimulerande dryckerna! De utmärkta egenskaperna hos infusionen är anledningen till att antalet guayusa-älskare fortsätter att växa. Personer som utsätts för fysisk och mental ansträngning över genomsnittet är de mest benägna att använda den. Bland dem är idrottsmän, affärsmän och programmerare en stor grupp.

Guayusa Pachamama Jazmín - ekologiskt guayusa-te med jasmin

Pachamama Jazmín är en fusion av ecuadoriansk Ilex guayusa och jasminblomma. Med sin extraordinära arom och värdefulla egenskaper har jasmin länge använts i många kulinariska och naturliga växtbaserade tillämpningar. Den delikata aromen av jasmin, som stimulerar sinnena, ingår i en perfekt fusion med smaken av Pachamama guayusa. Blandningen är rik på naturligt koffein och ger en långvarig stimulerande effekt på ett subtilt sätt.

Guayusa Pachamama Jazmín - förberedelse för infusion

Det finns två sätt att brygga guayusa-te:

  • Lägg 2-4 teskedar torkat te i en 200-300 ml stor kastrull. Tillsätt kokande vatten. Infusionen kan avsmakas efter ca 5 minuters dragning.
  • Lägg till 2-4 matskedar guayusa i kokande vatten (ca 500 ml). Koka i ytterligare ca 3 minuter och häll upp i skålar för avsmakning.

Den delikat vegetabiliska smaken av Ilex guayusa innebär att infusionen blir utmärkt med tillsats av juicer, frukt eller socker. Vi kan också frestas att blanda den med andra örter, liksom med yerba mate själv. Drycken kan serveras både kall och varm.

Ingredienser:

95,1% Ilex guayusa*, jasminblomma*

* Ekologisk produkt

Ytterligare information:

Nettovikt: 25g

Producerad för: Venusti Sp. z o.o.

Ursprungsland: Ecuador

Bearbetning: Häll på kokande vatten. Låt dra i ca 5-10 minuter.

Varumärke
Producentkod
5902701427528
Producentkod
5902701427528
Nettovikt
25g
Lagring
Förvara den på en torr och sval plats.
Ytterligare information
Produkt med ekologiskt certifikat: PL-EKO-02 (Jordbruk utanför EU).
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel