Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g
Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g
Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g
Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g
Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g

Nustino jordnötssmör i pulverform 200 g

  • Nustino Pure 200 g är jordnötssmör i pulverform med kanel. Det innehåller ca 90% mindre fett än sin traditionella motsvarighet. Det kombineras perfekt med vatten och skapar en proteinrik kräm som är perfekt för en smörgås, shake eller dessert.
Storlek
91,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet455,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 245.95 pts.

Nustino - jordnötssmör i pulverform

Nustino är jordnötssmör i en revolutionerande pulverform. Blanda det bara med vatten eller annan flytande komponent (föreslagna proportioner - 50:50), så får du en välsmakande kräm som innehåller 90% mindre fett än konventionellt jordnötssmör. Nustino är nästan 50% protein i sin renaste form. Den naturliga sammansättningens djup och den sammetslena, krämiga strukturen innebär att vi har att göra med en produkt som ligger nära idealet. En stor fördel är den universella kulinariska användningen av Nustino. Förutom som smörgåskräm är den perfekt som ingrediens i sportshakes, som tillsats i glass, yoghurt eller kakor.

Nustino Pure ger dig möjlighet att uppleva jordnötternas djupa smak på ett ovanligt sätt. Den består till 100 % av pulveriserade nötter utan några andra tillsatser. Ett perfekt alternativ för alla som vill umgås med naturens rikedomar på ett traditionellt och direkt sätt!

Detaljer om sammansättning och näringsvärden finns i grafiken bredvid bilden av burken.

Varumärke
Producentkod
5902701424725
Producentkod
5902701424725
Nettovikt
200g
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel