Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg
Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg
Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg
Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg
Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg

Yerba Verde Mate Grön Frutos del Bosque 0,5kg

  • Verde Mate Frutos del Bosque är en kombination av aromatisk yerba mate med söta och syrliga frukter från europeiska skogar. Prova den!
Nettovikt
Smak av Verde Mate
Storlek
99,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet198,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 267.57 pts.

<img src="/data/include/cms/OPISY-PRODUKTOW/Frutosd_el_Bosque_baner_wski.jpg"text-align: center; max-width: 100%;"> </p> <h2>YYERBA MATE TEA DESCRIPTION:</h2> <p>Verde Mate Frutos del Bosque är en enastående fusion av sydamerikanska och europeiska inspirationer. Det rökfria gröna mate-teet från den tropiska skogen blandat med frukter som vildros, rönn och vinbär visar sig vara en riktig hit! Inget av elementen kommer i förgrunden, allt handlar om den perfekta harmonin mellan ingredienserna. Du kan dricka den hela året. Den är utmärkt både som varm infusion och iskall terere. Prova och ta reda på det!</p> <h2>YERBA MATE TE INGREDIENSER:</h2> <p>grönt mate-te utan kvistar, rönnbär, vildros, vinbär, björnbärsblad, hallonblad, naturlig arom</p> <h2>YERBA MATE TE SMAK:</h2> <p>Mjuk fruktig arom och delikat smak. Perfekt när det serveras kallt.</p> <h2>YTTERLIGARE INFORMATION:</h2> <p>Brasilianskt yerba mate-te odlas i halvvilda förhållanden. Skördas i enlighet med den naturliga vegetationscykeln. 100% vegan & glutenfri.</p> <p>Varumärkets webbplats: <a href="http://www.verdemategreen.com/" title="länk till hemsidan för det gröna varumärket verde mate">www.verdemategreen.com</a></p> <p>

Varumärke
Producentkod
5902701423667
Producentkod
5902701423667
Ytterligare information
Produkten kan innehålla jordnötter, nötter och spannmål som innehåller gluten.
Nettovikt
500g
Mängden damm i yerba mate
mycket liten mängd damm (upp till 5%)
Styrka av yerba mate
stark stimulering (4/5)
Bitterhet av yerba mate
mycket mild yerba mate, nästan ingen bitterhet (1/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel