Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Indega Seleccion Especial 1 kg

Indega Seleccion Especial 1 kg

  • Indega Selección Especial 1 kg är en paraguayansk yerba mate gjord på utvalda blad av högsta kvalitet. Den har en klassiskt bitter smak och innehåller mycket koffein.
Storlek
170,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet170,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 459.46 pts.
Indega Selección Especial är en paraguayansk mate av högsta kvalitet. Endast de friskaste, mogna bladen och stjälkarna valdes ut för produktion, som sedan utsattes för en längre mognadsperiod, vilket avsevärt påverkar styrkan i infusionen.Väljs ofta av mateister som gillar raffinerad, stark, bitter smak med en rökig, jordig arom.

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE

Den paraguayanska kraften i Indega Selección Especial-förpackningen är kraften i tradition, natur och erfarenhet. Den starka och målmedvetna yerba mate växte på en ren plantage. Endast de friskaste, mogna bladen och stjälkarna har valts ut för produktion. I senare skeden av produktionen har de genomgått en längre lagringsperiod, vilket framhäver styrkan i mateisternas favoritdryck. Bitter, med en intensivt rökig, till och med jordig arom. Stark, bestämd och förfinad smak. Perfekt för den som söker klassiska förnimmelser.

INGREDIENSER I YERBA MATE-TE

100% yerba mate.

SMAK AV YERBA MATE-TE

Intensiv doft av klassisk, rökig yerba mate. Bitter smak.

YTTERLIGARE INFORMATION

Indegas plantager ligger i samma ekologiskt rena område i Paraguay som Pajarito. Indega Selección Especial har en mindre bitter smak (men fortfarande behagligt intensiv) än andra utvalda yerba.

Varumärke
Producentkod
7840045018614
Producentkod
7840045018614
Nettovikt
1000g
Mängden damm i yerba mate
hög mängd damm
Bitterhet av yerba mate
Mycket stark yerba mate, med mycket uttalad bitterhet (5/5)
Styrka av yerba mate
stark stimulering (4/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel