Gratis leverans!! från 600,00 Sk
Spara till inköpslistan
Skapa en ny inköpslista
Indega Seleccion Especial 0,5kg

Indega Seleccion Especial 0,5kg

  • Indega Selección Especial 500 g 0,5 kg är en paraguayansk yerba mate som består av utvalda järnekblad av högsta kvalitet. Den kännetecknas av en klassiskt bitter smak, innehåller mycket koffein och är ett utmärkt stimulerande medel.
Storlek
115,00 Sk
inkl. moms / st.
Lägsta pris från 30 dagar före rabatt:
Pris per enhet230,00 Sk / kg
Expressutcheckning 1-Click(utan registrering)
14 dagar för retur
Säker shopping
Efter köpet får du följande 310.81 pts.
Indega Seleccion Especial är en paraguayansk mate av högsta kvalitet. Endast de friskaste, mogna bladen och stjälkarna valdes ut för produktion, som sedan utsattes för en längre mognadsperiod, vilket avsevärt påverkar styrkan i infusionen.Väljs ofta av mateister som gillar raffinerad, stark, bitter smak med en rökig, jordig arom.

BESKRIVNING AV YERBA MATE-TE

Den paraguayanska kraften i Indega Selección Especial-förpackningen är kraften i tradition, natur och erfarenhet. Den starka och målmedvetna yerba mate växte på en ren plantage. Endast de friskaste, mogna bladen och stjälkarna har valts ut för produktion. I senare skeden av produktionen har de genomgått en längre lagringsperiod, vilket framhäver styrkan i mateisternas favoritdryck. Bitter, med en intensivt rökig, till och med jordig arom. Stark, bestämd och förfinad smak. Perfekt för den som söker klassiska förnimmelser.

INGREDIENSER I YERBA MATE-TE

100% yerba mate.

SMAK AV YERBA MATE-TE

Intensiv doft av klassisk, rökig yerba mate. Bitter smak.

YTTERLIGARE INFORMATION

Indegas plantager ligger i samma ekologiskt rena område i Paraguay som Pajarito. Indega Selección Especial har en mindre bitter smak (men fortfarande behagligt intensiv) än andra utvalda yerba.

Varumärke
Producentkod
7840045018621
Producentkod
7840045018621
Nettovikt
500g
Mängden damm i yerba mate
hög mängd damm
Bitterhet av yerba mate
Mycket stark yerba mate, med mycket uttalad bitterhet (5/5)
Styrka av yerba mate
stark stimulering (4/5)
Behöver du hjälp? Har du några frågor?Ställ en fråga så svarar vi snabbt och publicerar de mest intressanta frågorna och svaren för andra..
Ställ en fråga
Om den här beskrivningen inte är tillräcklig, skicka oss en fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt.. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att lämna uppgifter godkänner du bestämmelserna om sekretesspolicy..
Skriv din åsikt
Din åsikt:
5/5
Lägg till din egen produktbild:
pixel